שלום לפורום מאמנים!!!

DBTK

New member
שלום לפורום מאמנים!!!

לפני כמה זמן כתבתי פה שאלה לגבי חיזוק שרירי הבטן! היו מס' המלצות שהציעו לי, ואני כבר אחרי כמעט חודשיים - והתוצאות מדהימות!!! הבטן נראית ממש נהדר, אני כבר צברתי המון ביטחון לגבי בגדים שמעולם לא חשבתי שאלבש כבר חח בכל מקרה, אני עושה 4-5 סטים 3 פעמים בשבוע (כמו שנאמר לי). והתחלתי גם לעשות תרגיל שהוא עם ידיים מורמות כשצריך לבצע דקירות לתיקרה (מקווה שהסברתי את זה נכון). אני משלבת את יחד עם כפיפות הבטן, והשאלה שלי אם זה מומלץ לי לעשות ככה ? כדאי לי לעשות 20 כפיפות + 20 דקירות כלפי מעלה עם הרגליים? ודה רבה לכל העונים : - )

DBTK

New member
אוי כתבתי בטעות ידיים במקום רגליים - סורי.

התרגיל הוא עם רגליים מורמות כלפי התקרה, כשצריך להרים אותן בסגנון דקירה. זהו חח

oridoron77

New member
עמידת נר

תרגיל אפשרי בהחלט. כדי רק לשים לב שהרגליים עולות בצורה אנכית כלפי מעלה ולא נוטות לכיוון פנים\כיוון גלגול - מה שישנה את כיוון ההתנגדות. מבחינת החזרות, זהו רעיון מתקבל. כשתרצי להקשות על עצמך, נסי את אחת מהדרכים הבאות: 1. במידה ונעזרת בידיים על הרצפה, העבירי אותם על הבטן כדי שלא יוכלו לעזור לך. 2. השהייה בכיווץ סטטי בשיא, כלומר נסי להשאיר את הרגליים בשלב הכי גבוה שלם באויר מוחזקות. 3. האטי את קצב ירידת האגן למטה כמה שאפשר. 4. אפשר לשים משקולות רגליים ולבצע את את התרגיל איתן. בהצלחה אורי

DBTK

New member
תודה על תגובתך, אורי../images/Emo24.gif

בהתחלה עשיתי את התרגיל עם ידיים ברצפה, ואחרי זה עברתי לידיים מאחורי הראש (כמו שעושים בכפיפות בטן) - ראיתי את זה ביוטיוב איפשהו. אני בהחלט אעשה את מה שהמלצת עליו - בקשר לשהייה למעלה. תגיד לי בבקשה, אפשרי לשלב כמה תרגילים לפני הפסקה של דקה שתיים? אני מתכוון לנגיד: כפיפות בטן, עמידת נר ואופניים ? תודה תודה!

למעלה