שלום לפורום מגלומניה

MAYA20

New member
שלום לפורום מגלומניה

ברומא דבר רומאית אז: מאיה הגיעה לביקור בפורום מגלומניה משום שידיד לי מאיה המליץ לה להציץ במקום. לא שמאיה מגלומנית. למרות שהיא צריכה להיות. אם אני היתי מאיה (ואני כן) היתי מגלומנית כי אין דבר נפלא יותר וראוי יותר ממאיה. התקבלתי?

סיטרא

New member
לפעמים

המגלומניה היא רק תירוץ. תירוץ לרוץ איתו. לרוץ איתו עד הקצה, או עד הסוף המר, העיקר לרוץ. להתנפץ אל תוך נקודה סינגולרית, לגלות את הארכיפלג החבוי, למפות פיורדים שטרם מופו, להתרחץ בגייזרים, לעלות על קרחון, על שרטון, על סרטון טוב או סרטון רע. להתעטף באצטלה של מגלומניה, העיקר שיהיה תירוץ לריצה המטורפת. גילה רינה, ריצה וחדווה. ומגלומניה. לגלות כוכבים חדשים במקום שלא חלמת עליו, לעצום את העיניים ולהשאיר אותן פקוחות, להקשיב לשקט שאחרי הדממה, להריח את הצבעים, לקטוף פרח ולזרות את עלי הכותרת לרוח הקודש. מגלומניה היא תירוץ, לרוץ איתו. ברומא דבר לטינית.

Le Fay

New member
אוף. בדיוק בימים האחרונים

המגה שלי כוכך גדלה, שלא הצלחתי להידחק בשערי הפורום. ב'מת הגיע הזמן להחזיק פה איזה ערבי שירחיב. אז מהתחלה: שלום למאיה. שיעורים במגלומניה כל שני ורביעי בערב. את הצ'קים משאירים בדרך במשרד. קבלות רק על מגלומניה. תקבולים בלי. טיפ חינם: מגלומנים אותנטיים לא מנפחים אגו למגלומנים גדולים מהם, אפילו הם רחוקים מאד (נניח בדרום).

א י ל ה

New member
אם הם בדרום

אז איך הם מגלומנים???

Le Fay

New member
אז זהו, שהם כמובן לא נולדו בדרום!

רק צוקת העתים שלחה אותם לשם. או שהאגו שלהם כוכך גדול, שאפ'חד לא היה מוכן לפנות לו מקום בגוש דן.

גם אותי

צוקי העתים שלחו פעם לדרום. היה לי קשה שם בין כל האנשים הקטנים, אבל הסתדרתי. עד היום כשאני יורד מחופש להתחכך באנשים הקטנים אני נזכר בדרום הרחוק. הנה, עכשיו למשל.

סיטרא

New member
להבא

אל תטיל עוגן על יד צוקי העתים, גם לא צוקים אחרים, חגורות הצלה ורפסודות במבוק לא יהיו לך לעזר. פירנאות, כרישים ושאר ירקות וצלופחים חובבים את יורדי הים הדרומיים, אלה מהפריפריות, שרק מעגל האבטלה דחף אותם לים, שיטעמו ממימיו של הים התיכון. או-הו! המגלומניה שלך תרד עלי ים ותטבע במצולות כשכרישים דרומיים ותיקים יעשו ממך קציצות כלורופיל, מאכל לאצות ים ולתמנוני מחמד.

קפת

New member
צוקי עתים?

אתה מדבר על עבודות השירות שהיית צריך לעשות בבית אבות בשדרות, בגלל שהואשמת בהטרדה מינית של עובדים בביטוח הלאומי, נכון?

הפוך קפתמותק

עבודות שירות בסניף הביטוח הלאומי בשדרות בגלל שהטרדתי מינית את הקשישים בבית האבות. אבל לא התכוונתי לתקופה הקסומה ההיא. אני התכוונתי לצוק העתים. פעם כשהייתי צפר, הייתי יורד דרומה ועולה על הצוק איפה שהעתים מקננים. כן כן, יש עוד פרט או שניים שאת לא יודעת עלי.

קפת

New member
מה הפוך?

קפה או אנאלי? אגב, הכנתי לך את החתולה מקקטוסים שכ"כ רצית פעם. תבוא לקחת.

Le Fay

New member
אם הסתבכת עם הביטוח הלאומי

בטח לא אכפת לך שאמחזר פה את המייל שלי: אם יש עוד פרט או שניים שקפת לא יודעת עליך, זה עשוי לעזור. בכולופן בקשר לצוקת העתים - אם זה לא מאוחר מדי - אולי כדאי שמישו יספר לך שזו צוקה, וגם העתים מקננות, ועד כמה שידוע לי הן לא מקננות עם מקננים, אלא עם מקננות בלבד, לפיכך כדאי אולי שתפשפש באבריך ותעדכן את הכרטיס האישי שלך בהתאם. בעצם, זה בדיוק למה שהמגלומנים שהזכרתי לעיל, וגם כלל הקטנים, נאלצו לגלות לדרום הצחיח אל מקום משכנו של הארסומו המצוי.

Le Fay

New member
שיטטט. נשבעת שהיה שם קישור

כזה (עכשיו יודעת שתפוז לא מזהה קישורים בלי תחילית http://).

כוסומו

תפוז שתו לי את התגובה המתוחכמת להפליא שלי. עד שיצאה לי אחת במקרה, באים ולוקחים בלי לשאול רשות? לא יפה. בחיי, אני כבשת הרש של העת החדשה. בעצם לא, אני איוב. בעצם לא לא, אני שאול עמור האשכנזי! למה אלוהים למה?

קפת

New member
הנה התגובה שלך, גולם

פטר חמור כתב: זה הביטוח הלאומי הסתבך איתי. ועל תקן עיצה אבהית - הזהרי מקפת, אם היא רק תחשוב שאת מנסה להתחבב עלי, למשל באמצעות לינקוקים חסרי ערך ועוד שאר חינחונים, היא תעוט עליך כמו כל העתים בצוק העתים ביחד. עכשיו אחרי שסיימנו את הקטע האבהי, רוצה לצאת איתי בחג*? * יום כיפור. מיי פלייס אור יורז?

Le Fay

New member
תודה על המאמץ ../images/Emo9.gif

בסוד: נירה לך פטרושקה ב'מת לא שם לב שאני תופסת עליו טרמפ בדרך לוועד הישבנים הבולטים?

תמיד טענתי שאני גלגול מתקדם שלך,

יא תולעת. איך הצלחת לדוג את ההודעה שלי ואיפה היא היתה? היתה לה חם? קר? היא היתה רעבה?

קפת

New member
לפני שאני אעזוב את הניהול פה

אני אעשה קורס לסיטרע, בדייג, צייד והצלת חיות נכחדות. חמורים, שחושבים שהם יכולים להפוך לפרפר, למשל. אולי אני אצליח לדלות קצת טוב מהחלל שבו שהה הלב שהיה לי פעם ואלמד גם אתכם, הנתינים.

למעלה