שלום לפורום ספינינג!

תיקתקית

New member
שלום לפורום ספינינג! ../images/Emo13.gif

ולתמי המקסימה, שלום גם פה
רציתי לדעת, אני רוצה ללכת לשיעור ניסיון בספינינג. יש סטודיו שפתוח היום ומקיים שיעור בסביבות 20:00 בערב, באיזור תל אביב? אני גרה ליד אבן גבירול פינת ארלוזורוב. אולי בסנטר?

Tami661

New member
אין שום בעיה. אם את רוצה לנסות בסנטר, יש כאן

את רון9 שמדריך שם וישמח ללוות אותך בצעדייך הראשונים (עד להתמכרות
). אני מאמינה שהוא יקרא את ההודעה הזו (ואם לא... נדאג שיקרא אותה
) איזה כייף לי לראות אותך גם כאן
בכל מקרה, אם תרצי ליתר בטחון כמה שיעורים, אז יש לי כרטיסי אורח (אני אמנם בפ"ת, אך הכרטיסים פתוחים לכל סניף) ונתאם כבר איך תקבלי אותם ממני (המשרד שלי ביפו...)

תיקתקית

New member
תודה תמי את ממש בסדר ../images/Emo140.gif

גם פה וגם בפורום השכן
אני אתקשר לסנטר עכשיו ונראה מה יש היום. אני מקווה להתמכר לספורט הזה ולעשות אותו נכון!

Tami661

New member
את רואה איזה מקסימים יש לנו כאן????

מבטיחה לך שתקבלי טיפול של אח"מית
יאלללה... אולי אבוא לדווש לצידך (כדאי לך! אני תמיד מגיעה עם 'צידה'
)

תיקתקית

New member
חחח אולי תלמדי אותי להכין חטיף אנרגיה נ"ג../images/Emo3.gif

נראה לי שזה הדבר שאני אמורה לאכול אחרי דיווש... |סחוט|

רוןר9

New member
ברצון (-:

היי תיקתקית אני מאמן בהולמס ירקון בת"א (חבל שלא ראיתי המודעה קודם לכן העברתי שם שעור היום ב 19:00). אם את רוצה אני מאמן בשבוע הבא בהולמס ירקון : יום ב' 08:00-07:00 (בוקר) יום ג' 19:00 -20:00 ושעור נוסף 21:00-20:00 יום ד' 20:00-19:00 השבוע ספייס ת"א יום ו' 17:30-16:30 יום ש' 11:00-10:00 יום ג' 09:30-08:30 במידה ויש לך עניין נסדיר נושא הכניסה . רצוי שתיידעי אותי באיזה יום /תאריך את מעוניינת. לא להגיע עם "בטן מלאה "לאימון איכלי ארוחה כ 6 שעות רצוי עם פחממות לפני האימון ( לנשים מומלץ 1 גרם ל 1ק"ג משקל גוף) . כשעה וחצי לפני האימון ממליץ על קפה/תה 2-3 תמרים או בננה או כוס מיץ פרי. לא לשכוח להביא בקבוק מים ומגבת . נתאם כ 20 דקות לפני תחילת האימון על מנת לכוון אופניים ולתרגל את המנחים בצורה נכונה. אני תמיד מכין את המתאמנים שאימון ראשון עשוי להראות קשה ואפילו מתסכל אבל !!! כולם יכולים כל אחד/ת בקצב שלו ולא להכנס ל"תחרות". היפה בספנינג שכל אחד/ת עובד עם עצמו וביכולויות שלו.תני לעצמך אפשרות ולא להחליט אחרי אימון אחד או 2 בהצלחה רון9

ללי1

New member
בסנטר יש עוד מקום - הג'ימי

ויש שם שעורים בימים א (19:30 אני מדריכה) ג' (20:00 ) ו ה (לא בטוחה אם בשבע וחצי או שמונה) את מוזמנת!

תיקתקית

New member
תודה לכם!

אני אתקשר לטלפונים שנתתם לי. בימי האחרונים אני יוצאת מהעבודה ב20:00, אז אני מקווה שבשבועות הבאים זה יוקדם ואוכל להגיע ולנסות
שמעתם על הספינינג מחר בנמל ביום לייף סטייל בסופרפארם? מה דעתכם עליו? חות מכובע, מים, קרם הגנה ומגבת, מה אתם ממליצים להביא?

מומלץץץ הולמס פלייס דיז' סנטר יום ב'

שעה 19:00 אימון מוטרףףף, שלא תשכחו הרבה הרבה זמן. כדי לדעת על מה אני מדברת צריך לבוא פעם אחת ולהתמכר לתחום.

תיקתקית

New member
ממשיכה ומתמקדת בחיפושיי ...

אני יוצאת מהעבודה (רעננה) מינימום ב18:30.. לכן אני מחפשת מכון באיזור רעננה/כפר סבא שבו מתחיל השיעור ב19:00, או בתל אביב / חולון שבו היעור מתחיל ב20:00 (אחרת לא אספיק להגיע). בגלל שאני רק מתנסה ובודקת את ההתחלה חשוב לי שזה יהיה מכון שבו אוכל לשלם פר שיעור ולא מנוי מראש, כי אני רק בהתחלה ולא יודעת אם אצליח להתמיד. מכירים מקומות כאלה? (עם מדריכים טובים)

שני ימי ספינינג יכולים להתאים לך בסנטר

יום א שעה 20:00 - אוליסיה יום ב שעה 20:30 - קובי שניהם מדריכים ליגה לאומית.

למעלה