שלום לפורום סקנדינביה

Jules Verne

New member
שלום לפורום סקנדינביה

איזה נחמד למצוא פורום שעוסק בתרבויות סקנדיביה - שהרי מדובר במדינות יפות ושקטות עם תרבות עשירה ומענינת. ההיכרות הראשונה שלי עם האיזור הצפון אירופי התחיל עוד מהילדות. אני מאותם אנשים שצפו בסדרת הטלויזיה השבדית "בילבי," ששודרה בזמנו בשנות השבעים בטלויזיה הישראלית (אפילו היה לי את הספר "הבריחה הגדולה של בילבי בת גרב," שהכיל את צילומי הסדרה); אהבתי לקרוא את הסיפורים המופלאים של הנס כריסטיאן אנדרסן; להתבונן ברכבי הוולבו ששידרו יוקרה וחוזק; להקת אבבא שלא נס ליחה - המופע "מאמה מיה," המבוסס על שיריה, עושה חיל בכל בכל העולם). ובהקשר ההיסטורי, בל נשכח את הדיפלומט השבדי ראול ולנברג, שבזכות פעילותו במהלך מלחמת העולם השניה, שרבים מבני עמנו חבים לו את חייהם, וכן הסיפור המופלא שלהצלת יהדות דנמרק באותה תקופה. בכלל, אני מוצא הקבלה בין מדינות סקנדינביה לישראל - מדובר במדינות עם מספר אוכלוסין שכמעט שווה לישראל, בהשוואה של פר מדינה, שהצליחו ליצור ולהגיע להישגים יפים בתחומים רבים. ושוב, שמחתי למצוא את הפורום. עלו והצליחו. ז'ול ורן.

python 4

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

ריגשת אותי עם התיאור שלך. מאז שפתחתי את הפורום אני משנה כל הזמן את הודעת המנהל (מישהו קרא אותה בכלל?) בניסיון ליצור משהו כזה מרגש.. אני יכול להעתיק את זה להודעת מנהל?
בכל אופן, מקווה שתישאר עימנו!

Jules Verne

New member
היי

אתה בהחלט יכול להעתיק את ההודעה שלי להודעת המנהל. תודה ושיהיה לכם בהצלחה.

למעלה