שלום לפורום קפוארה, כדודה גאה רציתי שתראו את האחיין שלי קאז'ו ( השם העוברי שלו ) שכבר ברחם מתאמן...
א אשת הטייס New member 24/11/06 #1 שלום לפורום קפוארה, כדודה גאה רציתי שתראו את האחיין שלי קאז'ו ( השם העוברי שלו ) שכבר ברחם מתאמן...
א אלפקה פקה New member 26/11/06 #3 אני עוד יכולה להבין איך סידרו לו שם בפנים מכנסיים... אפילו חגורה... אבל איך הכניסו לשם את הברימבאו?
מ מאיושה144 New member 27/11/06 #7 בכללי---היא התאמנה איתי בקפוארה... אחח..היו ימים טובים...: ) עוד לא זכיתי לראות את הקאז'ו הקטן : /
א אשת הטייס New member 27/11/06 #8 גם אני לא לצערי כי אני לא בארץ אבל היום דיברתי איתו במסנג'ר והוא הסתכל ישר למצלמה כאילו הוא ידע שאני בצד השני...הנה היפיוף אחרי שיצא מהבטן, לובש חליפה של איזו קבוצה ברזילאית ( אין לי מושג איזה...)
גם אני לא לצערי כי אני לא בארץ אבל היום דיברתי איתו במסנג'ר והוא הסתכל ישר למצלמה כאילו הוא ידע שאני בצד השני...הנה היפיוף אחרי שיצא מהבטן, לובש חליפה של איזו קבוצה ברזילאית ( אין לי מושג איזה...)
T ToryMaster New member 27/11/06 #11 ברזילאים זה לא הקטע שלי אני אוהבת את הבחורים שלי לבנבנים [ואת הבחורות שחורות, אבל לא משנה].
א אשת הטייס New member 27/11/06 #12 דוקא הברזילאי שלה די לבנבן לא שחום אמיתי כמו אלה על חופי ברזיל....יאמי....
T ToryMaster New member 27/11/06 #13 |נאנחת| אני כל כך, כל כך חייבת לנסוע לשם. רק למצוא מישהו שיכול להרשות לעצמו ושיש לי חשק לבלות איתו god knows how long, חייבים לפני הלימודים.
|נאנחת| אני כל כך, כל כך חייבת לנסוע לשם. רק למצוא מישהו שיכול להרשות לעצמו ושיש לי חשק לבלות איתו god knows how long, חייבים לפני הלימודים.