שלום לפורום ריטה..

amiricarey

New member
שלום לפורום ריטה..

מה שלומכם.. אז ככה אני בן 16.5 קוראים לי אמיר.. אני לא ממש מעריץ את ריטה אבל אני אוהב אותה כבא המון שנים! מגיל רטן שומעים אצלי ריטה בבית אז תמיד אהבתי את השירים: בוא, ימי התום, שביל הבריחה, רק רציתי לשיר, לא כל כך יפה וכו. לפני כמה ימים אחותי הביאה לי לשמוע את הדיסק שלה ושל רמי והוא מדהים... זה שירים שתמיד הכרתי אבל הביתועים מדהימים הן של ריטה והן של רמי! בנוסף לכך הייתי בהופעה שלה בבימה לפני מספר שנים וגם בהופעה האחרונה שלה של חמצן היא הופיעה ברעננה אז הלכתי !! והייתה הופעה מדהימה גיךיתי שהיא בנוסף לזמרת מוכשרת ואיכותית היא גם רקדנית מצויינת! חוץ מריטה אני גם אוהב זמרות באיכות כזאת עם קולות מדהימים ואיכותיים כמו של מראיה קארי אילנה אביטל ועוד. אהה והתאהבתי בשיר שלה לפני שהלילה נגמר מהאלבום החדש שיר מדהים!! אז שבוע טוב! ותגיבו להודעותיי!!!! אהההה טספרו על עצמכם!! יש פה עוד אנשים בגילי או שאני הכי צעיר!! אז ביי בנתיים

michalm83

New member
ברוך הבא

קוראים לי מיכל, אני קצת גדולה ממך
.... ואני בטוחה שנהנית בהופעה ברעננה
..... מתכוון ללכת לעוד הופעה בקרוב
?? שבת שלום, מיכל

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאתה לא הכי קטן :)

אני צחר בן 15, וגמני מעריץ את ריטה כבר שנים (9 שנים....) אז תהנה לך בפורום.אם תתמיד להיות פה מבטיח לך שתהנה מכל רגע.... ובשביל שמיכל לא תכעס, כנס לאתר המדהים שהיא בנתה- http://www.ritastar.co.il/

ברוך הבא!!!!

היי אני דניאל בת 18 מאילת, מעריצה את ריטה מאז שאני זוכרת את עצמי בערך!!! אני בטוחה שאם אתה מעריץ שרוף (כמו כל שאר המשוגעים כאן.....
וכמוני....) אתה מאוד תהנה!! בכל אופן, ברוך הבא לקהילה שלנו!!!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

התמכרות נעימה
אני עוד לא בת 14... וקוראים לי מיכל...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif מה תודה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא אמרתי לך ברוך הבא, אמרתי לו

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אה../images/Emo70.gif אז למה שירשרת אליי../images/Emo35.gif