שלום לפורום!

• פותח הנושא ede1
  • פורסם בתאריך

ede1

New member
שלום לפורום!

קיבלתי את מכשיר שלי מחו"ל GALAXY GT-I5500 עם אנדרואיד 2.1. ומבקשת עזרתכם המומחים. איך אני מתקינה את הפוניטים של עברית? לפחות כדי לקרוא SMS... ממש לא מבינה בעיניין לכן אולי השאלה מוזרה. האם ניתן להשתמש בWI-FI ללא ספק אינטרנט של חברה סלולורית? לא היה לי אינטרנט עד כו. האם חייבים לקנות חבילת גלישה בחברה סלולרית? האם ניתן להוריד אפליקצייה למחשב וממנו לטלפון ואיך? תודה

תשובות:

קודם תתחיל בעידכון ל2.2 שיש למכשיר ואחרי העידכון יהיה גם פונטים בעברית ואז תוכל להתקין מקלדת בעברית, למשל דרך המרקט את anysoftkeyboard וחבילת עברית למקלדת. דרך המרקט אתה לא מוריד למחשב אלא ישירות למכשיר, אם אתה רוצה את הקובץ עצמו למחשב אפשר דרך אתרי המפתחים אם הם מספקים אותו. לWIFI אין שום קשר למפעילה, אתה מפעיל אותו בעצמך וגולש חופשי, רק שים לב לא לגלוש בטעות בסלולרי ואת זה אתה גם יכול לחסום במפעילה עצמה.

ede1

New member
תודה אלרונד ושאלת הבהרה

איך אני משדרגת ל2,2? בעצמי או צריך לפנות לחברה כל שהיא? בנוסף לא הבנתי איך לגלוש באינטרנט. אין לי אינטרנט (אני דינזאורית, לא ?) במכשיר הקודם. יש לי אינטרנט בבית. איך אני מתחברת דרך WIFI לאלחוטי שיש בבית? מה צריך להגדיר במכשיר? בתודה

למעלה