שלום לפורום..

שלום לפורום..

אני מור נשואה לא כ"כ טרייה (3 שנים) אמא טרייה לנעם המשגעת. ו..יש לי שאלה אליכן. אירועים של המשפחה/חברים של ההורים, שאתם לא מוזמנים לאירוע אבל הם היו באירוע שלכם, ההורים הולכים..האם משתתפים במתנה?.. העניין הוא שעשינו מסיבה לנעם (אירוע נטו שלנו- בתור זוג) היתה חברה של אמא שלי שהגיעה עם כלתה ונתנה מתנה, עכשיו הכלה ילדה והם הזמינו רק את ההורים שלי, ההורים שלי לא מוכנים לשמוע על "להתחלק במתנה" ואני מרגישה מאוד לא נוח..מה אתן חושבות? תודה!

אני הייתי שולחת בכל מקרה

מצרפת למעטפה שלהם או במעטפה נפרדת ככה עשינו בארוע שהיה לא מזמן ..

../images/Emo2.gif לרגע חשבתי שטעיתי ושאלתי בפורום

השני..שמחה לראות אותך גם כאן.. העניין הוא, שממש לא התכוונתי לתת להם מתנה נוספת. (החברה הביאה את כלתה כ"בת זוג" והביאה מתנה אחת), העניין הוא להקל על ההורים שגם ככה מאז החתונה מחזירים בלי סוף מתנות..

בכל מקרה לתת

אני מאמינה שכשנותנים אז זה חוזר תני ולו רק בשביל העזרה להורים

רחלילי

New member
הייתי מצטרפת בחתימה לברכת ההורים.

אני מניחה שאתם לא הזמנתם את הכלה למסיבה שלכם? היא פשוט באה?. לא הבנתי מה היה הרעיון בלהביא את הכלה למסיבה שלכם...לחברה של אמא שלך לא היה נעים לבוא לבד? היא רצתה לקרב בינכן? או מה? בכל מקרה להצטרף לחתימה על ברכת ההורים זה מספיק (אתם לא הוזמנתם).

דפי26

New member
לא צריך להביא מתנה!

היא באה בגלל שהיא חברה של ההורים שלך נכון? ההורים שלכם הולכים כחברים של ההורים של האבא אמא הצעירים נכון? אז אין צורך! בחתונה שלנו החברים של ההורים שלנו נתנו מתנות ובחתנות של הילדים של החברים של ההורים שלנו,הורינו נתנו מתנות וזהו! את צריכה לתת מתנה רק אם את מוזמנת

אתי@

New member
אני חושבת שאם לא הוזמנתם, אתם לא

צריכים להשתתף במתנה. יש בזה משהו שעלול להעליב את בעלי השמחה, לקבל מתנה ממישהו שלא הוזמן. זה קצת כמו לומר: "למרות שלא הזמנתם אותנו, החלטנו להתעלות על העלבון ולשלוח מתנה בכל זאת".

תודה לכולן על התשובות..

כנראה שלא הסברתי נכון ת´עצמי..ננסה שוב.. לא מתכוונת ללכת ולא לתת מתנה נפרדת. השאלה היא יותר בעניין של לעזור להורים, שצריכים לתת מתנה שאני קיבלתי באירוע שלי..(להבדיל מחתונה). החברה הביאה את כלתה כבת זוג והביאה צ´ק אחד בשמה, אין קשר לכלה כאן בעניין, אלא רק להוריי..

רחלילי

New member
לא.

את לדעתי לא צריכה זה משהו שאחד מזמין את החבר שלו וכמו שאמא שלך הזמינה את חברתה לחגיגית ההולדת שת נכדתה ככה החברה מזמינה את אימך וזה לא קשור אליכם בכלל. את *לא* צריכה לשלם. סתם מעניין אותי למה חשבת שאת צריכה?

רחלילי

New member
מור יקרה,

לדעתי ההורים לא"צריכים להחזיר מתנות שאתם קיבלתם". ממש לא. אמא שלך הזמינה חברה שלך בסבבה. ואת לא חייבת לאף אחד כלום. את לא הזמנת אתאותה חברה ואמא שלך עשתה את החשבון שלה למה היא הזמינה את אותה חברה - זה כאמור בינה לבינה. תחשבי הפוך אחרי שאמא שלך תביא להם מתנה, הפעם הבאה שלך תהיה שמחה, הבן והכלה שלה יצטרכו להשתתף במתנה? אולי ככה זה יהיה יותר ברור... אל תרגישי חייבת למרות שזה יפה מבחינה מסויימת. (אני מניחה שהיא היתה צוחקת אם היא היתה רואה את השאלה ששאלת
)

מיכלכהן

New member
אני חושבת שלא..

הרי את מבחינתך לא היית מזמינה אותה, והזמנת אותה כי ההורים ביקשו.. וזו היתה החלטה של ההורים להעניק לך "מתנה" מהחברה הזו...

למעלה