שלום לפורום

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שלום לפורום

שמי איתי ומאז שאני זוכר את עצמי יש לי כאבי בטן שבאים לי כהתקפים מדי פעם יכול לבוא כמה פעמים ביום יכול פעם אחת ואולי - נדיר מאד, לא ספרתי - לא לקרות בכלל הרגישות הזאת בבטן קיבלה גם כרה רפואית לפני כמה זמן כשרופא גסטרו' אמר לי שזו בעיה נפוצה שנקראת IBS, תסמונת המעי הגס נדמה לי יש לי חבר אחר שאמר שגם לו יש את התסמונת רק שאצלו יש הרגשה תמידית ולא בא בהתקפים פתאומיים. הוא אמר לי שהוא שמע מחבר שצמחי מרפא עשויים לעזור (בהתחלה הוא אמר תה עם זינגביל נדמה לי, אבל לא הועיל) עכשיו הוא אמר לי שגם עשבי המרפא האלה לא עזרו לו. אדם אחר שפגשתי אמר לי שעשבי מרפא עוזרים לאדם רק אם צמחו באזור מגוריו. האם מישהו יכול לאמת את הדברים האלו ויורת מזאת לעזור לי לדעת איך פותרים את הבעיה שיש לי במידה וניתן לפתרה בעזרת צמחי מרפא?

bflygirl

New member
שבת שלום לך

הכי בטוח שלא לנסות דרך האינטרנט למצוא פתרון הבעיה מורכבת ויש לפנות למטפל אישי שיעבוד איתך ספציפית ויראה נתונים שלך זה ניתן לפתירה, אבל לא כדאי דרך האינטרנט אתה מוזמן גם לפנות לפורום רפואה משלימה
המון בריאות לך

IC4

New member
תודה רבה לשניכם ../images/Emo98.gif

אני אבדוק את הקישור ומתישהו גם רפואה שלמה במידה ויהיה לי זמן להתעסק עם זה. הבעיה ברופא שיטפל בי במציאות היא מימון העסק. העובדה שאני בצבא היא טובה לטיפולים פיזיולוגיים (יש לנו חיל רפואה) אך גרועה מבחינת כסף
וסביר להניח שהצבא עדיין אינו מתוחכם מספיק לתת לי הפניה לרופא אלטרנטיבי
אז שוב תודה, ונשתמע בהזדמנות

תסמונת המעי הרגיז

יש המון משתנים במשוואה הזו של כאבי בטן שתוקפים מידי פעם. מתי מופיעים כאבי הבטן ?, איך התזונה שלך ? האם יש עליך עומסים ? האם אתה ישן מספיק שעות בלילה? אלו רק שאלות על קצה המזלג בפורום רפואה משלימה באמת ינסו לעזור לך אם תפרט יותר. תחפש לך מטפל מוסמך, לדעתי יכולים לעזור לך רפואה סינית, נטורופתיה, רפלקסולוגיה, ובטח עוד שיטות נפלאות שלא ציינתי. אל תקשיב יותר מידי לאחרים קח את זה בעירבון מוגבל מה שטוב לאחד לא טוב לאחר, לאחר תשאול מקיף ואבחנה מטפל ידע איזה טיפול להתאים לך. מה שכן צריך להשקיע זמן, אורך רוח, סבלנות, להאמין בעצמך ובטיפול, ואפילו לעשות הקרבות מסויימות במידה ותצטרך. מאחל לך שתמצא את הדרך הנכונה
.

למעלה