שלום לצה"ל , שלום לגועל..נשבר ה@ין!

שלום לצה"ל , שלום לגועל..נשבר ה@ין!

שלום לצה"ל , שלום לגועל..נשבר ה@ין! כמו שהבטחתי- הנה הסיפור המלא. אמש , בדיוק לאחר 3 שנים בסדיר ביחידה לוחמת, ו3 ימי מילואים- זה נגמר. חברות וחברים- יש לי פרופיל 21. תתלהמו, תתצרחו, תקללו, תעליבו. אני את שלי עשיתי. המערכת מסריחה , המערכת אפלה, המערכת סתומה ומסוגרת. די! נמאס! הרבה הרבה - אוכלי חינם. מי שקרוב לצלחת מקומבן. נמאס מעבודת האלילים, מההתמרקות לקראת ביקורו של אלוף. מהשחיתות, מהגועל, מהזוהמה. די!!!!!!!!!!!!!! לא עוד מדים, לא עוד קצינים, לא עוד חרא בידים-ואנשים עם דרגות שחושבים שהם אלילים. לא עוד מערכת סתומה, לא עוד טיפשים שמחלקים את התקציב כראות עיניהם - ודופקים את הנדפקים כבר ככה- ע"ע חי"ר. צה"ל שלום, שלום ולא להתראות תודה, אבל לא תודה... טפסו על עץ אחר!!!! אני לא זונה שלכם... יש עוד כמה שכן- אבל כשהם יתעוררו... תישארו לבד. צבא מסריח סיבכת לי את החיים. 5 שנים הייתי מקושר אליכם - ורק ירקתי דם. שתיחנקו הלוואי. כולכם , כל אלה שהרעתם לי, כל אלה שגרמתם לי לילות רבים לבכות בתוך השק שינה. אתם שנתתם לי לקרצף שירותים ב2 בלילה. לעשות מסדר במטבח ב 4 לפנות בוקר. לרדת למאות שכיבות שמיכה אחרי מסע של 45 ק"מ. אתם שהצמדתם אותי-ל7 מחסניות,למאג, לשולחן, ולעץ של גולני. אתם שבשמה של טחינת הצעירות גרמתם לי לקילה- שעליה לא דיווחתי, שבגללכם רצתי בלילות אפלים במעלה הר- כשאני סוחב איתי2 ג'ריקנים 20 ק"ג... בגלל שמישהו צחק בשלשות. שנתתם לי לטאטא שבילים ברמת הגולן עד שהם נהיו ללא אבק ואדמה. רמסתם אותי, פגעתם בכבודי. היום אני עומד למעלה, פגוע אך עם הרגשת נצחון, הראשונה מזה שנים רבות. רציתם את זה בדרך שלכם- סבבה... עשיתי את זה כמו שאתם מבינים, בכללים שאתם מבינים. במונחים שאתם מבינים. אתם גועליים. עד היום יש לי סיוטים. עד היום אני מרגיש רעד בלב בגללכם. אני לא אתן עוד יום אחד. לעולם לא אשים עליי מדים. צה"ל הוא שלכם. לא שלי. אין לי אף רצון להיות משויך. אמש הסתימה הסאגה שלי איתכם. נבכי הדיקטטורה. שילטון העריצים. הגעתי ב 8 בבוקר לחר"פ. נרשמתי בתור. קראו לי- הבאתי מסמכים. יצאתי אחרי דקה. "21"- הוא אמר. "תודה" עניתי. "פקסס את הדף לקצינת הקישור,. "אין בעיה" השבתי. שנה וחצי התחבטתי עם חארות, עם קצינות קישור שונות, עם דמגוגיה , עם מאפיה, עם בירוקרטיה סתומה. הייתי צריך להתחנן לכל דבר. לא האמנתם לי. הייתי צריך להגיע לסף בכי על מנת שתבינו שאני רציני. אני גמרתי איתכם. מהיום החיים מתחילים כמו שצריך. כמו שהיו פעם. ללא העול הזה שמכביד לי על הצוואר. אני אזרח! באמת! חופשי ומשוחרר! לתמיד, לכל הימים שיבואו. לכל שבת שתגיע, פרח, פרפר, תפרחת, דובדבן, נשמה, טוהר. יש לי פרופיל 21 ביד. היום הזה הוא המאושר בחיי. ואת זה אני מבטיח. לאט לאט אני מעכל לאיזה שפל הורדתם אותי. עכשיו אני האדון. אני האחראי. אני המוביל! אשמח לדעת את דעתכם. אנא -התייחסו בכבוד לדברי- הם נכתבו מכל הלב, מכל הנשמה, עם הרגשה אמיתית! שבת שלום

וואו...אתה כותב ממש חזק..

שומעים שזה בא מה-
..ושזה נאמר עם כעס רב.. תראה-המסגרת הצבאית לא מתאימה לכל אחד, ואני חושבת שחבל על שלוש השנים שהעברת שם בסבל (כי יכול להיות שהיית תורם למדינה יותר בדרך אחרת) אבל לא בוכים על חלב שנשפך... תראה, יש אנשים שהמסגרת הזאת באמת לא מתאימה להם,ולעומת זאת- יש אנשים שקשה להם אז הם מוותרים לעצמם,ועוזבים הכל. תבין, אין לי טענות נגדך, אבל אם ויתרת (עזבת את הצבא) בגלל שהיה קשה/בגלל שנמאס לך מהבירוקרטיה/בגלל חוסר ההגיון וכו' אז חבל. חבל בגלל שאתה נותן לעוד אנשים לסבול כמוך במקום לנסות לשנות את זה. ואפשר לשנות את זה! (הרי השינויים הכי גדולים תמיד מתחילים בקטנה).. אתה מדבר כרגע בשיא הזעם. פשוט שומעים את זה בכתיבה שלך, כך שאתה כותב מהלב, ולא מהראש..ולכן גם טרחת לציין כמה רע היה לך. אבל למרות כל מה שכתבת אין לי ספק שבשלוש השנים הללו היו לך גם נק' אור
. אני מקווה שתזכור את הנק' האלו לטובה.. <גם אם עכשיו מאוד קשה-עד בלתי אפשרי לראות את הטוב- אין לי ספק שיגיע היום וה
תפציע מבעד ל
(עננים)>. אז זהו. עכשיו אתה רק מתחיל לשרת את המדינה באופן הבלתי פורמלי... שיהיה
באזרחות. לינוי.

אתה בטח ביטאת כאן

את כל מה שאחרים חושבים, ומפחדים להגיד... כי הם מפחדים שיגידו שהם "פחדנים", כי מפחדים לצאת מהקונצנזוס המדומה, כי הם מתביישים מידי. כל הכבוד על כך שהצלחת להתרומם גבוה, אחרי שכופפו אותך כל כך והפילו אותך, אפילו שזה הגיע מאוחר. ואם אתה רוצה לפעול כדי לשנות את המצב, אתה מוזמן לבקר באתר של פרופיל חדש שפועלת למען אזרוח החברה, ונגד השפעות הצבא על החברה שלנו, ולהצטרף לפעילות. מאחל לך בהצלחה בהכל בהמשך.

lady d 21

New member
לקח לך 3 שנים?

היי, כתבת שיש לך סיוטים ורעד בלב בגלל צה"ל . 3 שנים לקח לך להבין שהמסגרת לא בשבילך? ומה עוד שגרמת לעצמך נזק פיזי אני מאחלת לך הרבה הצלחה באזרחות , ופעם הבאה אל תגרום לעצמך נזקים כאלו תדע לשים את הגבול בזמן

אimר

New member
אחלה קטע

מאוד אהבתי את הקטע שלך, אמנם העבדות שלי בצבא לא היתה דומה מבחינת הפעילות אבל היתה מאוד דומה מבחינת התחושות. הייתי שמח להעלות את הקטע שלך לאתר של פרופיל חדש, אם תהיה מוכן.

../images/Emo26.gif

לא ראיתי שהגבת שם ונראה לי שכדאי אם יש לך טיפת הגינות לדעתי אתה אפס אבל זה כנראה רק אני ורק שתדעו שאתם הפורום היחידי מכל הפורומים שהפרזיט הזה פירסם את המכתב שלו שקיבל אותו בפרחים ותשואות. מומלץ לעיין גם בפורום מכתב שלא נשלח 226. שלא תחיו באשלייה שכל התגובות שהוא קיבל היו כאלה מפנקות, ושלא תטעו לחשוב, או שהוא יטעה לחשוב שמעשים כשלו מתקבלים בברכה.

אמירה ובקשה. ../images/Emo92.gif../images/Emo26.gif

בהנחה שכל מה שאמרת הוא אמת - אני אנסה להיות כמה שפחות מוּשי - שני דברים: 1) תודה. באמת תודה. מכל הלב. אתה לא מכיר אותי - אבל היית שם. 3 שנים. גם בשבילי. אז תודה. 2) טובה אישית. כל החרא שעברת. כל מה שגורם לך להרגיש כמו שאתה מרגיש. אם אפשר - תעלה אותו על הכתב. אבל תפרט. תיתן דוגמאות. תשפוך את כל מה שקרה שגורם לך להרגיש היום את מה שאתה מרגיש. ואז - תשלח עותקים. אחד ל"הארץ". אחד לנציב קבילות חיילים. אחד למשרד מבקר המדינה (נציב תלונות הציבור)... אם אין לך כוח לזה - שלח לי מסר. אני אזמין אותך לכוס-קפה, אקשיב ואני אכתוב מכתב ואשלח. מה יש לך להפסיד?

מה כבר אפשר להגיב...

מלבד לשלוח לך
והמון המון תמיכה.... אני ממליצה לך ,עם כל הקושי בדבר ועל אף שאני מניחה שאתה לא רוצה לדעת מזה עוד, שתנסה לעשות אם זה משהו.... כמו שכבר אמרו שלח מכתב.... דווח.. פרסם ... משהו על תתן לזה להישאר ככה. אני מאחלת לך בהצלחה...

למעלה