שלום לצוות "השדרן של המדינה"

Reign Of Chaos

New member
שלום לצוות "השדרן של המדינה"

שמי תמיר ואני משדר ברדיו "אשל הנשיא" 106 FM באיזור הדרום. לדעתי התחרות לא ממש בנויה כהלכה, כיוון שאת השלב הראשון סביר להניח שמי שגר באיזור הדרום (כמוני) לא ממש יעבור, כיוון שתחום הרדיו לא ממש פורח באיזור כאן ומגוון התחנות לא עולה על 2.5

ממממממממ........אתמול דיברו על זה

לאו דווקא צריך ידע במוזיקה\רדיו כדי לעבור את המבחן בנו אותו כדי שגם מי שלא הכי מבין בזה יוכל לעבור

Joan of Arc

New member
../images/Emo45.gif

שאלות לדוגמה תוכל למצוא כאן

Reign Of Chaos

New member
זה לא נכון.

על שאלות כגון "היכן טל ברמן לא שידר" אני לא בטוח שאוכל לענות, כי מעולם לא יצא לי לשמוע את טל ברמן משדר, המגוון הרחב שיש לי זה דידי הררי עוד כמה שדרים מרדיו דרום ועוד כמה שדרים מרדיו אשל הנשיא (הרדיו בו אני משדר. ולא נראה לי שתשובות לשאלות הללו ישקפו את יכולתי לשדר

Joan of Arc

New member
אתה צודק,

אכן שמוליק טיאר אמר שהשאלות לדוגמה שיש באתר התחרות לא רלוונטיות. השאלון לא יעסוק בשאלות דוגמת- איפה רבקה מיכאלי שידרה, אלא יותר בכיוון ידע כללי רחב.

Reign Of Chaos

New member
תודה רבה על התשובה.

עוד 2 קושיות בפי: -האם ישנו החזר כפסי על נסיעות כפי שאחד מחברי הפורום אמר? -בכל זאת אני רואה שהמועד אינו נוח להמון מן המשתתפים. האם בכל זאת יהיה מעין "מועד ב'" למבחנים? דבר שכזה יכול להוריד אבן מליבם של המון אנשים הרוצים להשתתף, כמוני למשל, שהמועד נופל לי ממש לפני בגרות בלשון.

אני עשיתי מבחנים

לגלי צה"ל. זה בטח הולך להיות משהו בסגנון, צריך ידע ברדיו, שירים ומוסיקה וזה די ברור אבל החלק הגדול זה מבחנים מסוג אחר. שאלות אמריקאיות בידע כללי כמו מי נשיא צרפת? מי שר הפנים במדינת ישראל? ידע כללי שחשוב בהחלט למקצוע מסוג זה. אחרי הכל, אי אפשר שישבו ברדיו אנשים מטומטמים שלא יודעים כלום חוץ מהעובדה שטל ברמן הוא שדרן רדיו ובריטני ספירס היא סופרסטאר. אבל חוץ מזה, וזה בטח יהיה במבחנים אחרים צריך קול "טוב", צריך לדבר נכון "עיברית" זה בטח החלק שרוב האנשים יכשלו בו שלושה במקום שלוש וטעויות נפוצות כאלה. והכי חשוב, צריך לדעת לדבר ברצף (לא לאט מידי ולא מהר מידי בלי הרבה הפסקות) ושיהיה לך מה להגיד בכל נושא שבעולם והכי חשוב לדעתי להיות בן אדם סובלני כי נתן זהבי - יש רק אחד

Reign Of Chaos

New member
בסדר.

שאלות כגון "מתי היה רצח רבין?" "איזה סוג מוזיקה עושה להקת פרודיג'י" "איזה סרט זכ בפסטיבל ישרושלים?" ו-"איזה נשיא אמריקני אמר "קראו את שפתיי- אין יותר מיסים!"?" בהחלט מקובלות כי הם משקפות את הידע הכללי של האדם. אבל שאלות כמו השאלות שיש במאגר שאלות לדוגמא הם שאלות שלא יהיו הוגנות לגבי אדם כמוני אשר חי בדרום הצחיח. עברתי כבר מבחני ידע כללי מבחני קול מטעם קול ישראל וכדומה כאשר הגעתי לתחנת רדיו בה אני משדר כיום ואני יודע פחות או יותר איך מתבצעים המבחנים..

למעלה