שלום לצליל, לבת גלים ולכל השאר

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שלום לצליל, לבת גלים ולכל השאר ../images/Emo13.gif

אנא עזרו לי בניסוח שאלה: במקום העבודה שלי יש לי הרגשה ליחס מזלזל או קצת מפלה יחסית לאחרים ב"מעמדי", מה שגורם לי מדי פעם להעלב מדברים שונים (שטויות או לא שטויות...) רציתי לברר את ההרגשה הזו: מהיכן היא נובעת? האם זו רק הרגשה שלי, בעוד אחרים מעריכים אותי או שיש דברים בגו? איך לדעתכן עלי לשאול ולפרוש? תודה

blackcat2

New member
מה את בעצם מבקשת לדעת?../images/Emo187.gif

האם את רוצה לדעת אם באמת מתנקלים לך או שמא את מבקשת לדעת למה את מרגישה כמו שאת מרגישה?

batgalim

New member
ניסוח השאלה ../images/Emo142.gif

מהי רמת ההערכה רמת הציפיות והתחושות של מעסיקי בעבודה כלפי? + קלף סיכום אני מקווה שניסוח מפורט זה יתן לנו את נקודת המבט הרחבה ביותר של מעסיקיך לגביך...

גב

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo24.gif והרי הפרישה:

תודה blackcat2 נראה לי שהניסוח שהציעה בת גלים מדוייק לשאלתי: מהי - הקוסם רמת ההערכה - 6 חרבות רמת הציפיות - 5 חרבות והתחושות - נזיר של מעסיקי בעבודה - כוכב כלפי - 6 גביעים סיכום - אס המטבעות מהפרישה נראה שיש יאוש מסויים "הרמת ידיים" מבחינת ציפיות, ההערכה היא שאי אפשר באמת סמוך עלי-אני לא יכולה לעשות לבד וגם שיש לי דברים אחרים שאני מתעסקת בהם, והתחושה שלהם היא שאני נוטה להתבודד ולרצות שיעזבו אותי לנפשי. הכוכב לא ברור לי, במיוחד לאור הקלפים האחרים. אבל נראה שכל היחס כלפי מושפע מדברים שבעבר. הקלפים הקוסם והסיכום לדעתי מראים על מיומנות ויכולת שמשום מה נראית לי קשורה ליכולת מילולית ותקשורת טובה, כשבסה"כ יש התחלה חדשה שמצריכה עבודה שתראה פירותיה לטווח הארוך. הפרישה לא ברורה לי מבחינת הקוסם, אס המטבעות והכוכב, ואיך הם קשורים לשאר הקלפים. האמת ששאר הקלפים נראים לי כמשקפים יותר את מה שעובר עלי...(שמן הסתם הוא מה שקולטת הסביבה, או מה שמתבטא על ידי הסביבה..). כמו כן, לפי מה שהצלחתי לפרש, חסרה לי הבנה למה הדברים הם כך (ממה נובעים), ומה ביכולתי לעשות/לא לעשות כדי שהדברים יזרמו (מלבד לשנות את מה שקורה אצלי בראש - שזה לדעתי א'-ב' של כל הדברים בעולם). ולכן, אודה מאוד למי מכן, וכל אחד/ת שיחפוץ/תחפוץ אם תתנו לי נקודת מבט אובייקטיבית יותר. תודה

צ ל י ל 8

New member
היי גב ../images/Emo66.gif

מהי - הקוסם רמת ההערכה - 6 חרבות רמת הציפיות - 5 חרבות והתחושות - נזיר של מעסיקי בעבודה - כוכב כלפי - 6 גביעים סיכום - אס המטבעות אני חושבת שבסך הכל יש למעסיקייך רצון טוב. הקוסם מעיד עלייך שאת בחורה שיודעת מה את עושה ויודעת כיצד לעבוד ולהפעיל את הכישורים שלך. 6 חרבות מראים שאם תצטרכי עזרה כלשהיא, אני בטוחה שלא יסרבו לך. כלומר, הם מעריכים אותך. רמת הציפיות ממך כנראה לא מספקת. יכול מאוד להיות שהם מצפים ממך ליותר, אולי רמת המוטיבציה שלך ירדה? הם חשים שאת כבר לא כמו קודם, פחות משקיעה ויותר מסתגרת בעצמך (הנזיר). הכוכב במילה מעסיקים מראים שוב כמה הם אופטימיים לגביך, אולי יותר ממה שאת חושבת. 6 גביעים מראים את העבר שלך במקום זה, מה שמתחבר לעובדה שלאור העבר שלך והיכולות שלך שהיו, התפקוד שלך היום הוא פחות ערך. אס המטבעות מנסה לאמר לך לצאת לדרך חדשה בתחום עבודתך ולהתחיל להשקיע קצת יותר. מה את חושבת?

גב

New member
היי צליל ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo39.gif

תודה על הפירוש
הפירוש שרשמת הוא אכן מתאים, במיוחד לאור שיחה/הבהרה של דברים שהפכו אותי לקצת פרנואידית, מסתבר.... (קורה
). אכן יש לי כרגע איזושהי תקופת הסתגרות וקצת ירידה, חלק מסיבות חיצוניות (מחוייבויות מחוץ לעבודה). לגבי אס המטבעות - האם את רואה את קלף הסיכום בפרישות מעין אלו, כקלף ייעוץ? או שזו דרך לקרוא את הקלף אם אני מבקשת לדעת את הכיוון הרצוי לי? כי אם לא, ניתן לקרוא אותו גם כהתחלה (במובן מסויים) בעבודה שדורשת מאמץ ושתוצאותיה יהיו ניכרות לטווח הארוך...(במובן של מה שקיים בשטח, ולא של מה שצריך לעשות). מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
אויש.. קצת קשה ../images/Emo4.gif

לא יודעת להגיד בדיוק איך אני רואה את קלף הסיכום. באופן אישי אני חושבת שאין צורך בכלל בקלף סיכום בפריסת שאלה, אבל מכייון שזה פשוט יוצא אוטומטי (כי ככה בנה אותה אורי רז), אז זה פשוט שם. לפעמים זה קלף הבהרה, לפעמים זה קלף ייעוץ, לפעמים זו תשובה סופית - נורא תלוי בנושא השאלה ובשאר הקלפים. (אני יודעת שמעצבן לשמוע את זה
). במקרה שלך, לאור שאר הקלפים בפריסה, אני חושבת שהוא בא כקלף מייעץ. לאמר לך שיש פוטנציאל שהממונים עליך כן חושבים עליך טובות, רק ההתנהגות שלך לאחרונה קצת הדאיגה אותם, אבל יש בכל זאת עדיין פתח הצלה. עדיין ניתן להתחיל את הכל מהתחלה ולחזור למה שהיה קודם. אם היה שם קלף שלילי לדוגמא, הייתי אומרת שהמצב כבר התדרדר ואין דרך חזרה. מקווה שהבהרתי את עצמי

גב

New member
הבהרת גם הבהרת ../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo140.gif

למעלה