שלום, לצערי מצטרפת חדשה לפורום

אנידס

New member
שלום, לצערי מצטרפת חדשה לפורום

שהשם שלו כל כך הולם את תיאור המצב. שמחה שמצאתי אתכם. לאחרונה קיבלנו דיאגנוזה שאימי חלתה בסרטן הרחם ומצויה כפי הנראה בשלב 3. השאלה שלי היא כיצד בוחרים אונקולוג או גניאונקולוג טוב לדיעה שניה על מנת שהטיפול יהיה האופטימלי. כמו כן, רציתי לדעת כיצד אתם מתמודדים עם הנשמות הטובות שדואגות לעדכן עד כמה המצב קשה ובעצם אין הרבה סיכוי. אשמח גם לשמוע סיפורי החלמה או לפחות לקבל הפניות לכאלה. תודה מראש

השיטה הכי טובה

זה לחפש חולים אחרים במכון ולשאול אותם האם עשו התייעצות שניה ואיפה, ובמקרה ולא מוצאים - לשאול את הרופא. הוא לא אמור להעלב אלא לעזור לכם ולו לבסס את הדעה שלו ולטפל באופן מיטבי. הגניקואונקולוגים הישראלים כולם מעולים, אין סיבה לדאגה במובן הזה. בהצלחה.

אין לי תשובות בשבילך :)

גם אני חדשה כאן וגם אני בשל סרטן אצל אמי. אבל ברוכה הבאה. אני מקווה שכפי שאני מוצאת כאן תשובות לשאלותיי, תמצאי גם את.

מיליתו

New member
שלום וברוכה הבאה

לצערי, אינני מכירה אונקולוגים שמתמחים בבעיה שלך, אבל תמיד אפשר לפנות לרב פירר בארגון עזר מציון (?) ולבקש עיצה. לגבי הנשמות הטובות - פשוט אל תתיחסו. אתם במגמה להבריא, להתחזק, להרגיש טוב - מה איכפת לכם מהסטטיסטיקה? תתעלמו ממנה. כל אדם שונה מהאחרים. הסטטיסטיקה יודעת להסביר מעט מאוד מהסיבות לכך שאדם אחד מגיב בצורה מסויימת ואחר מגיב באופן שונה לחלוטין.

גוהנה

New member
הדסה עין כרם

מאוד ממליצה על הצוות של הדסה עין כרם (אפשר לברר בשר"פ שלהם מי המומחים לסוג הגידול של אימך) כשחליתי בסרטן השחלה הרופא שלי מייד ידע מי שני המומחים הגדולים לסוג הספציפי של הגידול ממנו סבלתי. היה מומחה אחד בויצמן ברחובות והשני בארה"ב, מייד נשלחו לוחיות אל הפרופ בארה"ב והם עבדו במשותף כאילו אני אחת ויחידה עבורם בכל העולם

לכל הנשמות הטובות עושים איקס גדול

על הפרצוף, אומרים ממש לא בנימוס. רוחל'ה, מה שאת אומרתת לי לא ממש מקדם אותי, כל מקרה לגופו. והולכים ןמתחברים רק עם אנשים עם אור בעיניים ושמחה בלב.

למעלה