שלום לקוסטנזה ולכל האחרים! חחח מה

דידי 9

New member
שלום לקוסטנזה ולכל האחרים! חחח מה

שרציתי להגיד הבוקר, זה שאני מאוד מעריכה אנשים שמשתנים עם הזמן בנוגע למה שקורה להם מול העיניים. קוסטי- אותך אני מעריכה חחח מאוד מעניין מה שקורה פה- קרן לאיתן אחרי הדייט: "איתן, אתה מתכוון לספר מה היה פה הלילה?" איתן : "לא מספר כלום, וגם את אל תספרי, חוץ ממה אכלנו" אחר כך, קרן יוצאת לחצר, ומספרת מפורשות לליהי שהיא שכבה עם איתן פעמיים. מפורשות! ואני הייתי פה בפורום, ושוחחתי עם סוזי ועוד בנות, שראו ושמעו, והבינו. אתמול, אני רואה את סוזי כותבת שזה לא בטוח שהם שכבו! חחחח תגידו אתם-זה לא סילוף? זה לא מצחיק? זה לא מכור מראש לפורום? על פי מה שהיא מרגישה, והאחרות, כלפי הבנות שם? :) ז"א-הן רואות מה שנוח להן לראות. אני-אובייקטיבית! לגמרי אבל! קרן בחורה מדהימה מתחשבת מתפתחת לא חפה מטעויות-אבל באה מטוב דניאל לעומתה-בעיני איומה ונוראית. מניפולטיבית, אינטרסנטית, מדברת עם הבנות השונות שם, כולל ליז שהצביעה לה, בצורה מזלזלת ועל פי מה שהיא צריכה מהן כרגע. היא פשוט הבינה שהיא צריכה את הבנות. היא רואה רק את איתן, היא עושה מניפולציות של בכי הסטרי, ואני לגמרי במאה אחוז מסכימה עם גבר שאמר שלא חשוב מי היה עומד שם במקום איתן, אפילו איזה גמד- היא הייתה מתנהגת אותו דבר!!! כי שי לה שאיפות להישגיות, לא לבני אדם. מבחינתי דניאל בדיוק! באופי כמו פרידה הכט- רק יותר מתוחכמת ומעודנת. אבל לגמרי פרידה הכט. שוב אני מבקשת-תנו צ'אנס לקרן. תנו צ'אנס לאדם להשתנות ולהבין. תודה מראש ואחלה יום :)

אני לא מבינה מה הבעיה?

"אתמול, אני רואה את סוזי כותבת שזה לא בטוח שהם שכבו! חחחח תגידו אתם-זה לא סילוף? זה לא מצחיק? זה לא מכור מראש לפורום? על פי מה שהיא מרגישה, והאחרות, כלפי הבנות שם? :)" מעולם מעולם לא כתבתי שהם שכבו בוודאות, ואם את חושבת שכן, אשמח שתראי לי את ההודעה. לכל אורך הדרך פיקפקתי בזה ולא הייתי בטוחה, אני עדיין לא בטוחה. אז אם יש לך הודעה שמראה אחרת, בכיף, אני אשמח להבהיר.

דידי 9

New member
את לא בטוחה?! בעיני זה מאוד מאוד מאוד תמוה!

מעניין מה קורה היה לו זו הייתה חביבתך. :) אבל לא חשוב-אנרתי כהבר-כל אחד בדעותיו, ומי שלא פתוח מספיק להיות כן והוגן-הפסד שלו

מה הקשר בין מה שעניתי לך

לבין מה שהגבת? את ניסית להציג אותי כלא עקבית, ואני מבקשת ממך שאם את ראית הודעה שבה כתבתי משהו אחר, תראי לי!

דיי3

New member
דידי, אין מה לתת צ'אנס לקרן. זה שדניאל מניפול

מניפולטיבית, זה נכון גם בעיני, יחד עם זאת, קרן מזיקה לאחרות. דניאל דואגת לעצמה זה נכון, אבל לא מנסה לפגוע באחרים, מה שלא כן קרן, קרן מחפשת בלי סוף איך היא יכולה לפגוע במתחרות שלה. זה בעיניי הגרוע ביותר.

אלונה1288

New member
דידי מסכימה איתך לגמרי. תנו צ'אנס לקרן!

זה שקרן מדברות על אחרות זה לא הופך אותה לרעה זה אומר שהיא בחורה!!! תחשבו על עצמיכן בסיטואציה דומה, אפילו לא, בכל מקום אחר! ביסודי, בתיכון, באוניברסיטה, בעבודה! זה הכי אנחנו לרכל! אנחנו בחורות וזה מה שאנחנו אוהבות לעשות! תכירו בזה זה לא משהו רע. במיוחד שאין להם שם שום דבר לעשות חוץ מלדבר. ןאגב לא רק קרן, כוווווולן צדברות אחת על הדנייה. חוץ... מדניאל. ואם תשאלו אותי, זה מה שנכי מפחיד בה. כ"כ מחושבת כמו מכונה שרואה רק את המטרה-איתן. (ואם הרווק היה יוני- אז הוא היה המטרה). כ"כ לא מעניינות אותה הבנות שאין לה מה לדבר עליהן. רק איתן. וזה לא כי היא מלאך שלא מרכל- כמו שהרבה פה עושות ממנה, הבנות פשוט לא מעניינות אותה. הן רק מכשול בדרך שמפריע לה והיא מזיזה אותו הצידה.

דידי 9

New member
נכון! אבל קרן, "הקשיבה" למה שאמרו לה, ושינתה!

אדם יכול להשתנות! היא לא אמרה לא מעניין אותי- אלא עזבה את אתי, שמשכה אותה למקום גרוע, והחליטה לשנות. מה גם שלדעתי קרן לא מרכלת יותר מאחרות, ודניאל וןעוד איך רעה! היא עושה את זה בשקט, ומשפיעה על מי שהיא יכולה בריכולים גם, הכל על פי האינטרס האישי שלה. זה הרבה יותר גרוע בעיני!

דיי3

New member
דידי, את לא רואה שקרן משקיעה המון אנרגיה

לעשות רע למי שהיא לא אוהבת? במי שהיא מקנאה? איך אנחנו רואות הפוך את כל התמונה:)

קרן הקשיבה ושינתה?????

תקשיבי בלילות ותראי כמה רוע יוצא ממנה? כל שיחה שלה עם ליהי זה רכילות נפשעת על דניאל ועל כל מי שמעז להתקרב לדניאל.

רינתי77

Active member
נשים=ריכולים??? ממש, אבל ממש לא!

עבדתי עשרות שנים בחברה ש-90% מעובדיה הם גברים. אני רוצה לומר לך שהריכולים של הגברים לא היו מביישים אף יאכנע שמכבדת את עצמה. ככלל, כל האנשים מרכלים. זאת בעצם צורה של העברת אינפורמציה. זה ממש לא ייחודי לנו, הנשים.

אלונה1288

New member
רינתי תני לי להבהיר את עצמי

בנות מרכלות... וגברים גם. אבל כרגע אנחנו עוסקים בחבורה של בחורות ולא בחורים. ולכן ההתייחסות הייתה לנשים שבוילה.

רינתי77

Active member
אבל אלונה יקירתי, את כתבת במפורש:

" זה הכי אנחנו לרכל", כלומר דיברת על נשים ככלל..

למעלה