שלום לרפרם ולמשתתפי הפורום

שלום לרפרם ולמשתתפי הפורום

לא יודעת מתי נוסד הפורום הזה אבל אני רק עכשיו גיליתי אותו ורק משום שתפוז הודיע שיש מפגש הערב עם חיים לוסקי וההודעות האלה עוברות בכל הפורומים של תפוז פשוט כמות הפורומים והפורומים החדשים בתפוז נעשתה כל כך גדולה שממש קשה לעקוב בכולופן רפרם קראתי את מכתב הפתיחה שלך ולא הגדרת שם מהו בעצם פוסט מודרניזם מבחינת המונח המושגי כלומר עליך להגדיר קודם מהו המודרניזם ואחר כך מהו ה"אחרי" הפוסט מודרניזם במובן של אמנות פלסטית ובכל המובנים האחרים גם כן או שאולי זה חלק מהדיון פה - מהו בעצם פוסט מודרניזם?? את חיים לוסקי דוקא הכרתי יותר כצלם אמנותי נפלא לפני כעשרים שנים אבל אני עוקבת דרך העיתונים אחרי דרכו כמורה וכאמן וכמבקר אמנות והוא באמת אחת הפיגורות הכי מעניינות שיש בארץ בתחום האמנות הפלסטית לטעמי אז שיהיה בהצלחה לפורום ולמפגש הערב... למרות שעקב הפיגוע הזוועתי למי בכלל יש ראש הערב... שאלה לחיים לוסקי... האם אתה חושב שהויכוח על מהו פוסט מודרניזם הוא חלק מהפוסט מודרניזם?

תערוכה שלי החולון

אז דווקא את מוזמנת לתערוכה שלי במרכז לאמנות דיגיטלית בחולון יש שם גם מצלמות חדשות שמעמידות את מושג המודרניזם בספק באמצעות בניית מבט אחר וגם ספר שכתבתי בפריס על השאלות שאת שואלת נכון ככל שהמודרניזם גווע לא ברור מתי הוא התחיל או מתי החלה גוויעתו היסטוריה היא תהליך מוזר כי אנחנו חשים שהיסטוריה מצטופפת ונגמרת והנה היא מתחילה בכל הכוח מחדש לא נפלא?

למעלה