שלום לשומעי החרדית שביניכם...

gilimix

New member
שלום לשומעי החרדית שביניכם...

שלום ערב טוב ראש חודש מצויין אני במקצועי כמו שאתם רואים תקליטן אני לפעמיים עושה הכנסות ספר תורה בתור מצווה שעל זה ה' אומר לי תודה אני מאמין אחרי כל פעם!!!!! זאת ה מצווה שאני עשיתי כל החיים. אני חייב עוד ישירם אני מכיר רק את אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען אלה אלה על אבינו אבינו שבשמיים..... אז בבקשה תביאו לי עוד שירים!!!?????. פליז........ אהה ושחכתי פעם כשהייתי בבני ברק וראיתי את החנות חרדיסק נקרעתי מצחוק איזה אנשים קרועים

gilimix

New member
למה??

בגלל שאני מכיר רק את השיר הזה??. לא פשוט הבית כנסת הביא לי מוסיקה הם היו צריכים רק ציוד אבל אני רוצה את השירים!

תקשיב טוב...

יש לך כמה טעויות בהודעותך, א. תסביר לי מה זה לשומעי החרדית שבינכם? ב.לא היתה אף פעם חנות חרדיסק בבניברק. אבל אולי התכוונת לחנות חסידיסק שכבר לא קיימת היום, ואולי זה שורש טעותך שאמרת לשומעי החרדית ולא החסידית.

gilimix

New member
חחח טעות......

לא שמתי לב מה רשמתי..... זה היה אמור להיות כחסידית וגם החנות היא חסידיסק עכשיו תביאיו לי את השירים האלו שבעיקר בהכנסות ספרי תורה..... פליז...

אני יכול להביא לך...

כמה שירים. 1.תורת ה` תמימה 2. שאו שערים ראשיכם 3. טוב לי תורת פיך 4.ועתה כתבו לכם 5. מה אהבתי תורתך 6.כי מציון תצא תורה 7.מי הוא זה מלך הכבוד 8.צוי ישועות יעקב 9.ותן בנו. אני ממליץ לך במיוחד על דיסקים של כליזמרים זה הכי מתאים להכנסת ספר תורה.

למעלה