שלום לתושבי חו"ל היקרים חדשה בשכונה

לבבית25

New member
שלום לתושבי חו"ל היקרים חדשה בשכונה

אני חדשה כאן בפורום, אומנם אני עדיין לא אמא אבל אני בדרך.. [הריון שבוע 13+3]. מקווה להשתתף ולעזור כמה שיותר. אני כרגע בוושינגטון די סי. ואני צריכה עזרתכן: אני חייבת לדעת איפה אפשר לקנות סבון ליגיינה [לשטיפה אינטימית חיצונית] אני לא יכולה בלי הליגיינה שלי! וניגמר לי... אולי מישהי יודעת??? תודה תודה... ותודה לרוני שהמליצה לי על הפורום!

ronnieyuval

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

יופי שבאת. לגבי סבון ליגיינה - לצערי אין כאן כזה סבון. יש סבונים אחרים לשטיפה אינטימית, אבל אין כמו הליגיינה. היו תקופות שהיו מביאים לי בכמויות מישראל כל פעם שהיה ביקור... אבל האמת, מאז שקראתי שזה לא הכי בריא הפסקתי עם ההתמכרות שלי לסבון הזה. או כמו שבעלי אומר "גם לשם את צריכה שמפו מיוחד?" SORRY, כנראה שרק בארץ אפשר להשיג את זה.

לבבית25

New member
למה לא בריא?

זה אחלה סבון! וזה לא שאת שוטפת עם הסבון בפנים! זה חיצוני, כמו כל סבון אחר. רק שליגיינה מותאם לפי רמת החומציות שם. וכן גם לשם צריך שמפו מיוחד
שיהיה נקי ונעים! אז איזה "אחרים" יש כאן?

ronnieyuval

New member
לי הסבירו שזה דווקא

משנה את החומציות הטבעית של הנרתיק (גם אם זו שטיפה חיצונית). אבל יכול להיות שזה הסבר מוטעה... אני אהבתי את הסבון הזה במיוחד בגלל שהוא היה עושה כמו מנטה... יש סבונים לשטיפה אינטימית שנקראים "איב" וזה בא בבקבוקון לבן עם כיתוב ורוד ותכלת עליו, אבל זה לא עושה מנטה... עד שלא יהיה כאן סבון כזה, אני שוטפת עם סבון רגיל.

לבבית25

New member
רוני...

דווקא הליגיינה שאני משתמשת זה בלי המנטה.. [יש גם בלי] כי הבנתי שהמנטה זה מה שלא טוב.. יש ליגיינה רגיל, אוףףף חבל שאין כאן.. איך את רושמת איב באנגלית? שאני אחפש את זה.. יש בסי וי אס?

ronnieyuval

New member
איב = EVE

תחפשי ליד הטמפונים וכל אלה. לפעמים זה נמצא אפילו ליד השעוות... מקסימום תשאלי איפה יש FEMININE SOAP אבל אל תקני את ה-DOUCH כי זו שטיפה פנימית
תאמיני או לא יש כאלה שעדיין עושות את זה. נראה לי שיש גם של קרפרי. לגבי המנטה - אז כנראה שזה באמת מה ששמעתי וחשבתי שלזה את מתכוונת. בטוח יש בסי וי אס ובטח גם בסופר.

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כדאי שתבררי אם בכלל מותר לך להשתמש בתקופת ההריון כי הגניקולוגית שלי כאן המליצה לי שלא להשתמש בשום שטיפה אינטימית בתקופת ההריון. (בנורבגיה)

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

אז קודם כל שיהיה לך הריון קל, משעמם ונעים. אני בשבוע 35
וכבר לא יכולה לחכות יותר. לגבי הסבון, אני לא חושבת שיש להשיג את זה כאן...

Inuit

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבא

אצלנו(באוסטריה) יש סבון לשטיפה אינטימית חיצונית של קרפרי אבל את יכולה גם להשתמש בכל סבוןללא סבון

swann

New member
אם את בהריון

אז אסור. גם אני אוהבת את הליגיינה ויש לי מהארץ, אבל בתקופת ההריון הפסקתי אחרי שקראתי בספרים שעדיף שלא, וגם האחות בקליניקה של הרופא המיילד שלי אמרה לי לא להשתמש בהם בכלל. אחרי הלידה חזרתי לזה (וכשאני אהיה בארץ במאי, אביא איתי עוד...). אני מתארת לעצמי שיבואו כמה אנשים לביקור ללידה או קצת אחריה, תבקשי שיביאו לך אז. ו... ברוכה הבאה !

לבבית25

New member
תודה לכל המברכות...

יש כאן בחבר'ה מישהי מדי סי? או שאני היחידה? ואם האחות או הרופא אמרו שאסור... להשתמש בליגיינה. האם הם הסבירו למה אסור? אני מאלו שחייבת לדעת למה. חחחחח

moonshaa

New member
היי לבבית.

אני בשבוע 23 (מצחיק אותי שאני מציגה את עצמי כך) בכל מקרה מאז שהוכנסתי להריון אני משתמשת בסבון רגיל. בהצלחה.

לבבית25

New member
תודה לכולן... ויש לי תשובה מרופא.

בקשר לסבון... לשטיפה אינטימית. אין איסור לבצע שטיפות אינטימיות, גם לא בהריון. לא מומלץ בכל מקרה לבצע שטיפות פנימיות לנרתיק, היות והם משנים את חומציות הנרתיק ובעקבות זאת הסיכון להתפתחות של זיהומים מקומיים גבוהה יותר. בברכה ד"ר ברדה

למעלה