שלום לתושבי מעלה אדומים..

שחר178

New member
שלום לתושבי מעלה אדומים..../images/Emo13.gif

אנחנו זוג צעיר שמחפשים דירה להשכיר במעלה אדומים. רציתי להתעניין, אם תוכלו לעזור, ב-2 דברים. 1. איפה אפשר למצוא פרסום על דירות להשכרה? 2. האם נכון שקשה לצאת לירושלים בשעות הבוקר? על איזה שעות בדיוק מדובר? תודה רבה!

שלום לזוג צעיר - פרסום על דירות להשכרה אפשר

למצוא בכל לוח באינטרנט (גם ביד 2). תבדקו בכל הלוחות שקיימים באינטרנט. אם יש לכם חברים כאן תבקשו שישמרו לכם כל שבוע את זמן מעלה, שזה העיתון של האיזור שלנו. בעיתון הזה מתפרסמות הרבה דירות להשכרה. יש בקניון של מעלה אדומים משרד תיווך (נדמה לי שקוראים להם "שלי") - אבל אני לא בטוחה אם הם מתעסקים בתיווך. יש עוד לפחות שני משרדי תיווך שפועלים במעלה אדומים אבל כדאי קודם שתנסו למצוא לבד כדי לחסוך את דמי התיווך. אתם מכירים את העיר ? יודעים איפה אתם רוצים לגור ? לגבי הפקקים בבוקר - אכן, נקודה כואבת... במיוחד אם יש ילדים שצריך לשים במסגרות שנפתחות ב- 07:30 בבוקר. אם יש לכם אפשרות לצאת מהבית קצת מוקדם תצליחו להגיע לירושלים בלי פקקים. אשמח לענות על שאלות נוספות. שיהיה

שחר178

New member
תודה רבה!

למען האמת אנחנו לא מכירים כ"כ את העיר, (אני בקרתי בה פעמים ספורות) אנחנו מקושרים יותר לירושלים אך בגלל מחירי הדירות שם חשבנו לנסות את מעלה אדומים ופשוט לסוע כל יום לי-ם.. תודה רבה על העזרה.. וחג עצמאות שמח

למעלה