שלום לתמימות

שלום לתמימות ../images/Emo79.gif

שלום לתמימות למדתי גם אני לשקר לא יקרה לי דבר אחרי שאמות אין בסוף עולם אחר למדתי גם אני לשקר לא יקרה לי דבר אחרי שאמות אין בסוף עולם אחר קבעתי פגישה עם איזה איש חכם אמר לי שאני כועסת לא הכל הבנתי שם בסוף הוא לקח את הכסף חשבתי לעצמי שבטח גם הוא מחפש את השקט שגם אצלו יש איזה בלאגן שזה עושה אותו שאני מיואשת שלום לתמימות למדתי גם אני לשקר לא יקרה לי דבר אחרי שאמות אין בסוף עולם אחר למדתי גם אני לשקר לא יקרה לי דבר אחרי שאמות אין בסוף עולם אחר היו לי כמה חברים רצו שאחזור לאלוהים לא מוותרת על חטאים כי בדרך כלל באים לי משם השירים חשבתי לעצמי שזאת האמת שגם זה נכון הם לוקחים ממני ביטחון שלום לתמימות לא מאמינה יותר לא מאמינה יותר חשבתי לעצמי שגם אצלו יש איזה בלאגן או או.....לא מאמינה יותר שלום לתמימות =========================================== מילים ולחן: רונית שחר

Mוניk

New member
בדרך אל הים

משינה בכל אחד יש איזה מן סימפטום שלא בולט באופן ממשי וגם אני בתוך עצמי פתאום מקשיב למסתרי קולות נפשי בכל אחד יש מטורף חבוי שמתגלה ולעיתים נחבט בעולם שלי למי איכפת.... רק אני ואנוכי נורמלי מכולם בתחבורה הציבורית נוסע אל הים רק אני ואנוכי נורמלי מכולם אני שוכח את עצמי בדרך אל הים כולם אומרים מחר יבוא שלום אבל עלינו כבר הקיץ הקץ ועד שיפתחו את השסתום אני יורד לים להתרחץ עכשיו אני בגובה פני הים רואה אותך בכל מיני גדלים ומשתומם היכן היו כולם כשאלוהים המציא את הכללים ורק אני ואנוכי.. פתאום מיציתי את עצמי חיפשתי השראה כל כך הופתעת לראות אותי מביט בי במראה חזרתי מהים עברתי בסביבה רק רציתי להגיד שהיית אלי טובה ורק אני ואנוכי... מוניק

אהבתה של תרזה דה מון...

לא, לא הכתה אותי בסנורים האהבה. שפויה, גלוית עיניים באור בהיר, פקחת שבעתיים, אני רואה עכשיו את הדברים. מחלומות השווא העקרים אל שעת יקיצה אותי יום יום מובלת אל חוף אכזב, אל בוקר אין תוחלת אל מעייני הדעת המרים. לא ינצח פקחון המחשבה, לא תעלה על ארץ חרבה קמה ברוכת יבול... אני יודעת! הה אם כל חי, את ארורה חוה, עץ החיים נועד לאהבה ואת הרעלת אותו הפרי הדעת! (לאה גולדברג) לפעמים כדי להתפכח, יש לאכול "מפרי הדעת".... ולאחר מכן בא כאב גדול.... כאב הידיעה..... כאב ההתפכחות.... ולפעמים נדמה אחרי כל יקיצה.... שגן העדן... "גן העדן" הוא אבוד.... אולם, אי שם... בסופה של כל דרך קשה.... רואים שוב את האור.... וחוזרת האמונה.... שמחת החיים.... וגם תמימות של ילדים.... בהצלחה חוצנית!

סתם כי בא לי לדבר !!!!!!!

איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אמרו הכל אפשר זה לא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור בשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם תאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור בשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה לא יודע לא קשור סתם כתבתי את זה חיחיחיחיחיחיחי

Mוניk

New member
גמני סתם סתם אוהבת את השיר הענק הזה

ניקח לנו יום שלמה ארצי לאט לאט נתגנב מהעיר, נתבונן בזריחת השמש, ולא יראו אותך ולא יראו אותי, ולא ידעו מה עשינו אמש, ואם את רוצה לדעת באיזה תנאים, נוכל לחיות ביחד עוד, אני אגיד לך משהו שלא אמרתי בחיים, את לא מפסיקה להופיע לי בחלומות. בואי ניקח לנו יום, ונשכב כל היום, לא נעבוד, ונשכח איזה יום, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי, ולא נצא מהמיטה, ונשאר חבוקים, בואי ניקח לנו יום, בואי ניקח לנו יום, ראשון שני או שלישי, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי. לאט לאט נשכב על הגב, ואז תגידי: "לבשתי לכבודך חולצה", ותגידי: "בוא ותקלף אותה ממני עכשיו, כמו שמקלפים ביצה". וניקח את הזמן, לא נפגוש אף אחד, ואז תגידי שהזמן מנוצח, ונשמע מרחוק טלויזיות, ואגב, העולם יוכל לחיות בלעדינו מעכשיו. בואי ניקח לנו יום, ונשכב כל היום, לא נעבוד, ונשכח איזה יום, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי, ולא נצא מהמיטה, ונשאר חבוקים, בואי ניקח לנו יום, בואי ניקח לנו יום, ראשון שני או שלישי, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי. בואי ניקח לנו יום, ונשכב כל היום, לא נעבוד, ונשכח איזה יום, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי, ולא נצא מהמיטה, ונשאר חבוקים, בואי ניקח לנו יום, בואי ניקח לנו יום, ראשון שני או שלישי, ולא יראו אותך, ולא יראו אותי. מוניק

יופי של שיר מוניק.... ../images/Emo39.gif

בוא נלך לגן נחפש ענן נדלג מעל השלוליות... כבר לא ילדים מאז עברו שנים לקחנו אחריות כמו גדולים... בוא ונידלק כל הלילה כי זה הזמן שלנו לאהוב חמניות מול השמש. עוד יום הופך לאמש זה זמן להיות.... בוא נלך לרקוד לא נשים גבולות בוא נפסיק לחשוב ברע וטוב.... כמו שיש אוויר כמו שעץ גדל כמו שילד רץ ברוח..... (לאה שבת, חמניות מול השמש)

Mוניk

New member
תודה אין ייאוש../images/Emo141.gif

יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או עוד גזירה לא ישנו את מהותי. אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי. רק בגלל הרוח בתוכי, במוחי, בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי, בדמי, בנשמתי. את שיש לי להגיד, אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד: "לא כך" אותו לא אשכח הרוח בדמי בנשמתי (לאה שבת) מוניק

Mוניk

New member
ילדון חמוד אופו אתה מאמי}{

ולימון מוסיף המון סתאאם לא קשור זה מהפרזומית
ילדון התגעגעתי גם אלייך וזה לא סתאם זה אמיתי ילדון
מוניק

למעלה