שלום ל oshiko ולכל ההורים !

Le Roi

New member
שלום ל oshiko ולכל ההורים ! ../images/Emo13.gif

מה נשמע ? איך הבן בנח"ל? נהנה במסלול ? :) עברתי הרבה תהפוכות מאז מרץ האחרון (כרגע מחלים מפציעה) וכרגע אני מחכה לשיבוץ שלי בחטיבת גולני (מתלבט בין גדוד ליחידה בגדס"ר) וכנראה גם יתחיל טירונות מחדש עם הטירונים של אוגוסט 05. בתור חייל קרבי אני חייב להגיד כאן לכל ההורים שפשוט אין לכם מושג כמה שהתמיכה שלכם חשובה בעניין הזה! חלק ממכם בטח לא מרוצים מהשיבוץ הקרבי של הבן ובטח גם מודאגים מאוד, אבל חשוב מאוד שמתי שהבן מגיע הביתה שתתמכו בו במאת האחוזים ותתנו לו הכי הרבה אהבה בעולם למרות הדאגות והחששות. מנסיוני ומנסיון חבריי, אין דבר יותר משביז שאחרי שבוע קשה בצבא אתה מגיע הביתה ובמקום לנוח אתה מבזבז את כל השבת בלהרגיע את ההורים שיותר שבוזים ממך. שיהיה סוף שבוע נעים (ושקט) לכולם ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

oshiko

New member
שלום רועי

עקבתי אחריך בדאגה בקומונה שלכם ... הבן עובד קשה, אבל עושה רושם שהוא די נהנה מזה. בעיקרון מתי ששואלים, על מה ששואלים, הכל "סבבה". המסר שלך חשוב. טוב לקבל פידבק ממקור ראשון. ההורים שונים באופיים - אני מניח שחלקם משדרים יותר דאגה, אחרים מפנימים אותה או מתרגמים אותה לעשייה באפיקים שונים (אני למשל הקמתי פורום ...). קשה לדרוש מאנשים לשנות את טבעם. אבל עם המסר הזה, אולי הדאגנים ישתדלו יותר לכוון את הדאגה לאפיקים אחרים. שיהיה לך בהצלחה בהתחלה המחודשת. אם אתה רוצה גדס"ר - אתה צריך לעשות גיבוש יח"טיות חדש, או שעברת כבר במרץ?

Le Roi

New member
עברתי כבר במרץ

ואני זכאי לעבור ראיון כל הכבוד על היוזמה אני זוכר שהרעיון לפורום הורים לחיילים עוד היה בחיתולים =)

שלום Le Roi החלמה מהירה

ובהצלחה בשיבוץ החדש. מילים חכמות אמרת. סופ"ש נעים ושקט גם לך.

למעלה