שלום לtaniab2

luliy

New member
שלום לtaniab2

שלום:)

אני מתעניינת בכל מה שקשור לאודיו וויז'ן. אני עוד לא יודעת לאבחן מה מתאים לי מקצועית. נכנסתי לפורום הזה שמדבר על אומנות ואולי יהיה לי קצה חוט של כיוון. רציתי בבקשה לדעת איך מכינים סרטון כמו שהכנת ביו טיוב. אשמח להסבר.
תודה רבה:)

taniab2

New member
איך מכינים סרטון

היי,
אני מצלמת את הסרטונים שלי עם הטלפון הנייד שלי, המצלמות במכשירים הניידים היום ברמה גבוהה (HD) ולכן זה מספק לחלוטין.
כמו כן, חשוב שיהיה אור יום כדי שהצילום יהיה איכותי ככל האפשר.
אני לא יודעת מה בדיוק את רוצה לצלם, מאיזה זווית צילום וכו', אני מצלמת ע"י העמדת ותפיסת הטלפון על משהו גבוה כדי שיהיה שטח צילום בגודל הרצוי וכדי שהצילום יהיה יציב. את יכולה להשתמש בחצובה לניידים.
זהו פחות או יותר מבחינת הצילום.
יש לי תוכנת עריכה בסיסית יחסית שרכשתי ואיתה אני עורכת את הסרטונים. ניתן לערוך גם בעורך הסרטונים של היוטיוב.

מקווה שעזרתי
טניה אוריגמי
https://www.youtube.com/user/taniaorigami

luliy

New member
היי:)

ואוו רק שימוש במצלמה של הטלפון הנייד?:) נראה יותר מקצועי מזה.
שאלה נוספת ברשותך, איך את מכינה את הרקעים לצילום? כלומר את שמה פיזית רקעים כמו קרטונים , נייר? איך נקראת התוכנה שרכשת לעריכה?
איך מגיעים לעורך הסרטונים של יו טיוב? צריך קודם להרשם?
אני מתעניינת בכל מה שקשור באודיו וויז'ן אבל לא יודעת להגדיר לאיזה תחום זה שייך ומה ניתן לעשות עם זה. אולי זה קשור למדיה דיגיטלית?
אשמח אם תוכלי לשפוך אור על הנושא. (מקווה שלא הכבדתי )
תודה רבה על ההתייחסות והמידע

taniab2

New member
הכנת סרטון2

1. כן טלפון נייד! מומלץ בשביל מי שרק מתחיל בתחום, חבל להוציא כסף על מצלמה מקצועית בהתחלה, הנייד עושה את העבודה לטעמי.
2. רקעים: את יכולה לרכוש בכל חנות יצירה רקע שאת אוהבת, או מבריסטול או סול, חשוב שיהיה גדול ויתפוס את כל שטח הצילום.
3. אני משתמשת בתוכנת Filmora שהיא מאוד פשוטה ונוחה להפעלה ויחד עם זאת בסיסית ביחס לתוכנות עריכת וידאו אחרות.
4. אם יש לך חשבון gmail אז זה אותו החשבון של היוטיוב. ברגע שאת מעלה סרטון ליוטיוב את יכולה להכנס ל'עורך הסרטונים' שלהם בכתובת: https://www.youtube.com/editor
5. אני לא יודעת מה זה אודיו וויז'ן.

מקווה שעזרתי
טניה אוריגמי
https://www.youtube.com/taniaorigami

luliy

New member
מגניב!

בוודאי שאת עוזרת!
זה היה נראה לי גדול מאיים ומסובך והנה הפכת את זה לקליל ומקצועי כאחד!
כתבת"בריסטול וסול"- מה זה "סול"

האם תוכנת FLIMORA היא חינמית? אפשר ללמוד אותה לבד? היא מסובכת?
אין לי חשבון ג'מייל.
אודיו ויזן- קול+תמונה. כמו תוכנת "אפטר אפקטס" אם את מכירה. כמו תחום עריכת וידאו, מולטימדיה וכו'.
אני אוהבת לצלם כתחביב ( תמונות סטילס+וידאו) ואני אוהבת את עניין ההקלטות (קול- סאונד)
האם את מתמצאת בתחום? אפשר לשאול מה מקצועך?
תודה רבה על ההסבר לגבי יו טיוב!

taniab2

New member
היי

היי,
תשאלי בכל חנות יצירה מה זה סול ויראו לך, בעקרון זה משטח דק מעט ספוגי אפשר להגיד, שמגיע בכל מיני צבעים.

FILMORA היא לא תוכנה חינמית, יש תשלום חד פעמי, תיכנסי לאתר שלהם יש להם מחיר אחד לעסקים (כך תוכלי לעשות שימוש מסחרי בתוצר שלך) ומחיר אחר לשימוש אישי (מחיר נמוך יותר כמובן). ניתן לדעתי להוריד את התוכנה לחודש ניסיון ולהכיר אותה, לשחק איתה, אבל שימי לב שלא תוכלי להפיק ממנה אפילו לא סרט אחד בתקופת ניסיון. הניסיון הוא להכרת התוכנה בלבד.

אני לא מתמצאת בתחום הוידאו/ צילום/ עריכה וכדומה מעבר לזה, זה לא המקצוע שלי, אני עוסקת באוריגמי ומכירת מוצרי אוריגמי. הכנת סרטוני הדרכה בתחום זה חלק מהכיף שלי ב"הפצת בשורת האוריגמי" לקהל הישראלי.

במידה וזה בגדר תחביב כרגע, תנסי לשחק קצת עם תוכנת העריכה של יוטיוב, תראי אם זה מתאים לצרכים שלך, מאוד יתכן שיש תוכנות עריכת וידאו חינמיות, אני אישית לא מכירה משהו שמספק את הצרכים שלי נכון להיום.

בגדול, למדתי הכל "על הדרך", הכי טוב להתחיל לצלם ולשחק עם התוכנות עריכה :)

luliy

New member
טוב להכיר ולדעת מה זה סול:)

מודה לך מאד על ההתייחסות הרצינית והמעמיקה

שמחתי להתכתב איתך:)
שיהיה המון בהצלחה בתחום האוריגמי

למעלה