שלום מאמנים, כמה שאלות...

המחסל 71

New member
שלום מאמנים, כמה שאלות... ../images/Emo6.gif

שלום מאמנים יש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהן, אז ככה: 1- רציתי לשאול מה יותר מומלץ כשעובדים על החזה, שיפוע חיובי או שיפוע רגיל( ישר), או לשלב בין השניים? (רציתי לציין שאני בן 16, ושרק לפני חודש וחצי בערך, התחלתי להתאמן) . 2- רציתי לשאול עוד שאלה , אם זה בסדר שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע: א" + ב" ד"+ה". ימי שלישי שישי ושבת הם מנוחה. אז זה בסדר? 3- המאמן שלי אמר לי שכדי לי לשתות חצי שעה לפני אימון, כוס אחת של מיץ תפוזים טיבעי, ניראה לכם הגיוני? 4- אחרי שחוזרים מאימון ישר "לדחוף" חלבונים ,או שלתת לגוף להתאושש 30 דקות ,ורק אז? 5- קראתי כתבה שרצוי "לבלבל " את השרירים לדוגמה: שיטת הפרמידה( ויש עוד כמה שיטות שאני לו זוכר....) אבל רשום שזה לא מתאים "למתחילים".( כמו שאמרתי מקודם התחלתי להתאמן לפני חודש וחצי בערך), אז רציתי לשאול אם אני עדיין נקרא "מתחיל"? אז אשמח שתענו לי על השאלות, וסליחה על החפירות... חג שמח ותודה מראש.

oridoron77

New member
../images/Emo6.gif

1. מומלץ לגוון בין התרגילים השונים. התרגיל בשיפוע חיובי נותן יותר דגש לכיוון הסיבים העליונים של החזה, ויותר עומס על הכתף. 2. זה בסדר, שים לב שהתזונה שלך ביום יום מותאמת לשגרת האימונים. 3. כן נשמע הגיוני. 4. לדחוף? תצרוך חלבון לאחר אימון או עד שעה מסוף האימון, אין לזה כ"כ משמעות. מה שחשוב הוא לצרוך גם פחמימה עם ערך גליקמי גבוה ביחס של 3:1 לטובת הפחמימה. 5. אתה עדיין מתחיל בכללי, אבל לעבוד ב80% עצימות בתבניתיות של פרמידה לא נראה לי כל כך לא מתאים בשבילך. מה שיותר חשוב כרגע מבחינתך מבחינת האימונים הוא לרכוש טכניקה טובה, ובהתאם להעמיס משקל בהדרגה.. בהצלחה אורי

למעלה