שלום ! מאמרים תנ"כיים- תיכנסו ....

rotemfiji

New member
שלום ! מאמרים תנ"כיים- תיכנסו ....

אהלן, אם אתם זוכרים אותי- רותם, מנהלת האתר BibleWalks.com המסקר אתרים תנכיים, קדושים, היסטוריים וארכיאולוגיים בארץ ישראל. העלתי לאתר פינה חדשה של מאמרים וכתבות. 3 המאמרים הראשונים נכתבו על ידי בחור בשם רמי ניר ועוסקים בנושאים תנכיים שונים: (1) Evidence of Joseph in Egypt (2) King David timeline (3) Kings of Jerusalem & Samaria אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולקרוא.....גלישה נעימה, רותם . קישור למאמרים

קוכולין

New member
כל הכבוד על המאמרים

אקרא אותם בהקדם האפשרי. ושוב, רותם, אין מילים עד כמה אני מעריך את האתר המושקע שלך.

masorti

New member
הגבתי להודעה זהה בפורום תנ"ך.

אני לא התפעלתי מהמאמרים (בפרט מהמאמר על יוסף).

rotemfiji

New member
כן ראיתי את תשובתך, העברתי את זה הלאה לכותב

המאמרים-רמי והוא אמר שהוא ייכנס בעצמו לפורום תנ"ך ויישמח לענות לך. מקווה שעוד בשעה הקרובה... כפי שאמרתי, אני נותנת פלטפורמה פתוחה לאנשים המעוניינים לכתוב לאתר מאמרים וכתבות. יכול להיות שנופלות טעויות שונות בהם ולכן בגלל זה אני גם מבקשת את דעת האנשים השונים שייתנו ביקורת (אומנם אני עושה בדיקה וביקורת לרמה של המאמרים, אבל גם אני עושה טעויות- לא מתיימרת להיות אלוהים
) בכל אופן, אני מזמינה גם אותך וכל אחד אחר המעוניין במקום לפרסום המאמרים והכתבות שלו...אשמח במיוחד לנושאים שונים שמעלים קונפליקטים. וכמובן שאני דואגת לפרסם אותם... תודה- רותם.

masorti

New member
אני יודע שראית והגבת...

הערתי כאן שוב כדי שקוכולין לא יחשוב שהתעלמתי מהנושא. (אני ידוע בפורום הסטוריה כמי שמתעניין בחקר המקרא והמזרח הקדום.) בתור בונוס בשבילך, הנה לך הפנייה למאמר ישן שלי המצוי בקישורי פורום זה. (הוא לחלוטין לא מתיימר להיות נתמך בהוכחות מדעיות מוסכמות, אבל הבנתי שאינך דורשת זאת.)

rotemfiji

New member
זה בסדר ../images/Emo24.gif

אני עכשיו התחלתי לקרוא...ושוב- אני מזמינה אותך לכתוב על כל נושא שתרצה שקשור לאתר שלי..וטוב לראות שאתה פעיל בנושאים השונים פה בפורומים. ובעיקרון, לגביי האתר שלי: מבחינת המקומות בארץ והמידע הכללי שאני אנוכי רושמת, אני עושה עבודה מאוד ייסודית של כל החומרים שאני יכולה להשיג לגביי כל אתר ואתר. חשוב לי להגיע לרמת הדיוק הגבוהה ביותר שיש (עד כמה שאפשר), מכיוון שבעיניינים כמו של דת, מספיק שטעית טעות אחת הכי קטנה והצלחת להרגיז קהילה שלמה ! לכן אני גם תמיד נותנת ל-2 אנשים בעלי ידע רב לבדוק...מלבד זאת, לצערי לפעמים נופלות טעויות ובשביל זה יש את המייל שלי באתר (ובשביל כל בקשה ובעיה) וברגע שמישהו מגלה טעות וכותב לי, אני מתקנת ישר. לגביי המאמרים והכתבות- אני נותנת במה פתוחה לקהל לכתוב על נושאים הקשורים באתר שלי. אני עושה בדיקה כללית של החומר והרמה, אך לא בכל אני מבינה ויודעת ולמשל מה שכתבת לרמי לגביי המאמר, ספציפית אני לא מכירה את העובדות ולכן העדפתי שרמי ייענה בשמו- או יעביר לי תשובה מסודרת... רותם

rotemfiji

New member
הוספתי מאמר נוסף "תעתועי היסטוריה"

נוסף מאמר לפינת המאמרים. זהו מאמר שניכתב על ידי "לב אברהם". המאמר דן בסוגיות שונות הקשורות לשמואל, שאול ודוד. המאמר מנסה לעשות סדר מהפכני בזמנים ובתפקידים של הדמויות ההיסטוריות הללו ומגיע למסקנות מפתיעות. מאמר זה נכתב על ידי לב אברהם, חובב מקרא ובעל תואר ראשון בתנ"ך ובהיסטוריה של עם ישראל מאוניברסיתת בר אילן . לפני מספר שנים פרסם ספר העוסק בפרשנות ההיסטורית שניתנה לספר שמואל , שממנו ניתן ללמוד עובדות חדשות ומרתקות, על התקופה ההיסטורית שבה נוסדה ממלכת ישראל . המאמר ששמו: Who was Samuel? "Historic Delusions" - כתוב בעברית. קישור למאמר: " תעתועי היסטוריה " רותם.

למעלה