שלום, מבקשת המלצה על מטפלת/רופא/

שלום, מבקשת המלצה על מטפלת/רופא/

יועץ.עו"ס לתמיכה למשפחה המטפלת בחולת אלצהיימר או דמנציה (אני לא בטוחה בדיוק, אבל התופעות הן אותן תופעות) ואני מעוניינת בטיפול (אפילו פרטי) תמיכה מנטאלי למשפחה, בבית. היכן ניתן לחפש ? אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

ronnyw

New member
באיזה אזור?

בכל מקרה אסור להמליץ באתר. יש לי מישהו באזור השרון. אם זה מתאים - אמליץ לך במסר אישי.

גוש דן

אם לא ניתן לקבל המלצות בפורום, אשמח לדעת איך מחפשים ? איפה? האם יש דבר כזה בכלל?

ronnyw

New member
המלצות בינינו

המלצות בינינו נעשות על ידי "מסר אישי" - אופציה של כל הפורומים של תפוז, שמאפשרת לכתוב מסר אישי מאחד לשני, מבלי שאחרים יראו. הפניה היא לכתובת המייל שנתת כשנרשמת לפורום. מיד אשלח לך אחד כזה, ותראי במה מדובר.

טיפול משפחתי דרך רשויות הרווחה

שלום לך , אם אתם מחפשים אדם מקצועי לטיפול משפחתי , פרט לפנייה באופן פרטי לעו"ס/פסיכולוג שעלותם גבוהה מאד , ניתן לפנות לשרותי הרווחה במקום המגורים. אני עשיתי זאת באזור מגורי בשרון ואני נפגשת כבר כחודשיים עם עו"ס מקסימה שעברה התמחות בטיפול משפחתי והיא נותנת לי כח להמשיך , לא לשכוח את עצמי ובכלל מקום בו אפשר לדבר על הכל!!! העלות גם נמוכה באופן משמעותי מעלות טיפול פרטי. אני מקווה שזה ייתן לכם כיוון נוסף. בהצלחה בהתמודדות ושולחת לכם המון עידוד להמשך הדרך , טובה

למעלה