שלום, מבקשת לדבר עם מישהו על MDS

ה ל ו מ ה

New member
שלום, מבקשת לדבר עם מישהו על MDS

מיילו דיס פלסייה MDS, בעייה של ממאירות מוח העצם. היש מישהו כזה? אולי מישהו עם בעיות המטולוגיות אחרות? ממש צריכה לדבר עם עוד קורבן של מחלה זו. תודה

תנסי בקו התמיכה של ח.ס.ן

1700506600זה קו תמיכה של ח.ס.ן.= עמותה של חולי סרטן נלחמים אולי שם ידעו לכוון אותך למישהוא שהוא בוגר המחלה הזו א6י יודעת על אמ"ן עמותה של נפגעי מיאלומה נפוצה זה מייל שלהם : [email protected] תפני ואולי יש להם מידע זמין ומישהוא שהבריא מהמחלה הזו שלך

ה ל ו מ ה

New member
תודה, אך אני זו שם השואלת. במסר איש

שאלתי את מנהלת הפורום, והיא באמת עזרה לי. גם הקישורים מצויינים, קראתי למדתי, ולפגישה עם הרופא הגענו(יחד עם בעלי) יודעים הרבה. אף פתחתי טבלת השרדות באחד המאמרים ושאלתי על מקומי הסטטיסטי שם. הקושי שלי - שאין לי עם מי לדבר בנושא - חולה - אח של חולה - מישהו. המחלה אונקולוגית - המטולוגית - ממאירות המוח העצם, לא מצאתי עמית לשיחה . די נדירה היא בקרב צעירים, זאת וודאי אחת הסיבות. זהו. הקושי נפשי בעיקרו, כי פיסית אני די בסדר. שבת שלום, ושוב תודות על ההתייחסות.

אחי חולה במיאלומה נפוצה

זה מחלת מח העצם ויש את העמותה של אמ"ן של חולי המיאלומה שהתארגנו לעמותה האם זה יכול לעזור לך ?

את יודעת מה...

אולי זה לא ממש משנה מה הסוג הספציפי של המחלה. ההתמודדות לא קלה כמו כל התמודדות עם מחלה ולכן אנחנו כאן. כל אחד ונסיונו הוא, וכל אחד עם יכולת התמיכה שלו באחרים. את מוזמנת לשתף אותנו, ואני חושבת שעצם זה שיש מקום שבו אפשר קצת לשתף ולהוריד את שעל הלב זו כבר התחלה טובה.

מסכימה לכל מילה שלך ציפורהנחמדת

הפורום שלך הוא התמיכה שבאה במילים ,הכאב לא מסווג למחלה זו או אחרת פרוטוקול הטיפול שונה, אך הכאב והסבל קיים אצל כולם

למעלה