שלום מבקשת עזרה עים אפשר

ספיר 24

New member
שלום מבקשת עזרה עים אפשר

בציד השן בחניכיים יש לי מין גוש דלקתי שמלא במוגלה ודם כרגע אני לוקחת אנטיביוטיקה מוקסיפן אבל אין ממש שיפור. מבקשת עזרה טיבעית לדלקת אמרו לי שום , מים ומלח שום לא ניסיתי אבל אני פוחדת . אני רוצה משו שיעזור באמת נימאס לי מאנטיביוטיקה. תודה מראש וסליחה על האורך.

עוז46

New member
ספיר! ! ? ? ?

התשובות שליפני חודש וחצי עדיין תקפות. שום יעיל רצח, אפילו שאת לא אוהבת, ולגרגר הרבה מי מלח, שמן ציפורן מהלחש ושמן דם- המכבים לפי הסיפור פוטר את הבעיה, והזוי לגמרה- שתי טיפות שמן יפני וגמרנו על השן, וכן הערק תמיד הזדמנות (אפילו בצבא לגיטימי לכאבי שינים, שמישום מה למפקד התחיל באותו רגע כאב בסטימה כשראה את הבקבוק). אך צריך להדגיש שדלקת חניכיים לא נעלמת מעצמה ללא טיפול - וחשוב מאד להתחיל בטיפול עמוק מול שיננית ובהנחיה של מומחה חניכיים, על מנת שלא להגיע למצב חמור שבו כבר יש נזק כזה שדורש ניתוח. שימי לב! את לוקחת כבר מספר חודשים אנטיביוטיקה חזקה!!! רצוי שתיקחי כל יום פרוביוטיק במינון גבוהה למניעת בעיות במעיים.לבדוק הרגלי תזונה, לקבל הדרכה משיננית כיצד לשמור על השינים( חלק מתפקידה),ורצוי להגיע לרופא סיני , כן כן, מחטים כאלה, שיכול לעזור המון.גם בתזונה וגם להקל מקומית.

ספיר 24

New member
חחח מצחיק אתה אבל תודה

מאיפה משיגים את מה שאמרת , שמן דם המכבים ...וכו.

למעלה