שאלתי: האם מצבי הכלכלי ישתפר משמעותית בשנה הקרובה פרס לי משמאל לימין: מלך המטות,מלך החרבות,שלוש מטות,אביר החרבות,עשר חרבות ולסיכום תשעה מטות מה הפירוש? תודה רבה רבה רבה מראש.
אנא תן מעט רקע על נושא שאלתך. לא ניתן לשאול "האם מצבי יישתפר", יש לשאול כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי או מה הפוטנציאל לשיפורו בשנה הקרובה. אנא פרוס שוב את הפריסה הקלטית ותחום את שאלתך לשנה. מחכים לך
מעט רקע: אני נשוי ואב ל3 ילדים. אשתי ואני עובדים אך משכורתנו לא מספיקה להוצאותינו המרובות(חינוך,משכנתא,הוצאות רכב,שכ"ד וכו') שאלתי:כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי פרס לי (משמאל לימין): קיסרית,9 חרבות,נזיר,אביר מטבעות 6 מטות סיכום -4 מטות מצפה לתגובתך
כפי שכתבתי לך בתגובתי הקודמת: יש לשאול - כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי או מה הפוטנציאל לשיפורו בשנה הקרובה. אנא פרוס שוב את הפריסה הקלטית ותחום את שאלתך לשנה. הפריסה הקלטית נמצאת באתר הפריסות הממוחשב של אורי רז, הלינק נמצא בראש העמוד. בהצלחה
אני חושב שסוף סוף הבנתי מה לעשות../images/Emo13.gif
ביצעתי פריסת צלב קלטי ושאלתי: כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי או מה הפוטנציאל לשיפורו בשנה הקרובה. כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי או מה הפוטנציאל לשיפורו בשנה הקרובה. טוב אז ככה לפי המספרים: 1-נער החרבות 2-9 מטבעות 3-קיסרית 4-8 גביעים 5-שמש 6-7 גביעים 7-מגדל 8 - 10 מטבעות 9- כוכב 10- נער המטות תודה רבה רבה
כיצד אוכל לשפר את מצבי הכלכלי או מה הפוטנציאל לשיפורו בשנה הקרובה. 1- נער החרבות 2 -9 מטבעות 3- קיסרית 4- 8 גביעים 5- שמש 6- 7 גביעים 7- מגדל 8 -10 מטבעות 9- כוכב 10- נער המטות ראשית כל, כמה שאלות: האם אתה חושב לעזוב כיום את מקום העבודה הנוכחי ולמצוא עבודה אחרת אך חושש? האם עומדת אופציה כלשהי של לימודים או עבודה בחו"ל בפניך?
מקום העבודה הנוכחי שלי אינו וודאי.כרגע העסק מצליח אך הוא במגמת ירידה .לא הייתי רוצה לעזוב כי מאד נח לי בו. במקביל אני לומד הנדסת תוכנה בתקווה לעסוק בכך בעתיד.
1- נער החרבות 2 -9 מטבעות 3- קיסרית 4- 8 גביעים 5- שמש 6- 7 גביעים 7- מגדל 8 -10 מטבעות 9- כוכב 10- נער המטות אני שמחה שציינת את הנתון החשוב שאתה לומד כיום הנדסת תוכנה כי לטעמי הפריסה ממליצה לך להשקיע ולדבוק בתחום זה משום שיש לך פוטנציאל עצום לפתח אותו ולעסוק בו. בעקבות כך תוכל להגיע הארה ותקופה מצויינת עבורך, דברים יסתדרו עבורך גם מהבחינה היאשית ולא רק הכלכלית, וייפתחו אפשרויות רבות לעבודה בתחום בפנייך. אל תחשוש ללכת בעקבות התחושות שלך, האמן ביכולות שלך ותתמיד במה שאתה לומד היום. זה יעזור לך בהמשך הדרך. שיהיה בהצלחה