שלום, מבקש עזרה בבחירת צבע

ALEF111

New member
שלום, מבקש עזרה בבחירת צבע

אנחנו פותחים עסק של מכבסה (כביסה, גיהוץ וניקוי יבש). רציתי לקבל רעיונות לגבי צביעת הקירות צבע שגם ישדר נקיון וגם יוקרה. אישתי אמרה לבן אבל לי זה ניראה מאד משעמם וסתמי. אנו פתוחים לרעיונות. שבת שלום אלון

alonaski

New member
הקונוטאציה שלי לנקיון מתחברת עם

הצבעים המעטרים את המארזים של אבקות כביסה לתינוקות או בקבוקי המרככים שזה בד"כ: תכלת עדין, ורוד קלאסי... צהוב-חלמון בהיר... = כאלה! אולי אפילו תשלב יחד!
קיר בצבע כזה, קיר שני בצבע אחר... או אולי כל הקירות בצבע תכלת-רך ועדין והמשקופים של החלונות בצבע הצהבהב... או הוילונות ממשי עדין בצבע הזה...

ALEF111

New member
לצבוע כל קיר בצבע אחר לא ניראה לי

חלונות אין חוץ מהכניסה (כל הכניסה (החזית) העסק בקניון). אולי צביעה של צבע רקע צהוב בהיר ואז בגובה שני פסים צמודים (או אולי לא צמודים) אחד בתכלת והשני בורוד ?

0 אור 0

New member
לי אישית זה נשמע נורא

הצירוף של צהוב עם תכלת וורוד, אבל אני מאד שמרנית בצבעים. מה שנראה לי יותר מתאים זה צבע בהיר ועליו אלמנט/ים בצבעים יותר חזקים - משלים (למשל אם אתה הולך על תכלת בקיר - אז פס שמורכב מפסים עולים בגוון החל מלבן עד כחול כהה) או מנוגד (למשל ציור של קוביות נפחיות שכל דופן בצבע אחר והצלעות בשחור - ואז בעצם כל הקיר בצבע בהיר שמשדר נקיון, אבל באיזור אחד או שניים בקיר יש "אשכול" של קוביות שיוצר את הקונטרסט) אפשרות אחרת זה צביעה נקיה לגמרי של הקיר, ויצירת בצעוניות בעזרת האלמנטים האחרים בחדר - משקוף החלון ווילון, דלפק קבלה, תמונה גדולה. ראיתי חדר קבל מהמם בסגנון הזה: הקירות נצבעו בסגול מאוד בהיר. וילון ורטיקלי בצבע סגול חזק, ודלפק קבלה מאד דומיננטי גם כן בגוון של סגול יותר חי, משולב עם משטח עליון אורן. בפינה כד עם צמח גדול, ותמונה אחת גדולה - וכל מי שנכנס מתרשם מאד. (לא זוכרת באיזה צבע הם עשו את כורסאות ההמתנה - אבל גם הן מוסיפות של אפקט צבעוני)

0 אור 0

New member
אולי קרמיקה?

אני לא יודעת באיזה איזורים עובדים ברטוב, ובאיזה ביבש בעסק שלכם, אבל נראה לי שאם יש צורך לנקות באופן אינטנסיבי אז כדאי לבצע חיפוי קירות עם קרמיקה - ואז גם מאד קל לשמור על הנקיון (וגם רואים את זה), וגם אפשר לגוון בין צבע פסטלי נעים של מרבית החיפוי עם שילוב דקור או פסי עיטור שיכניסו צבע וחיים.

ALEF111

New member
אין צורך בקרמיקה כמעט שאין מגע עם

מים. חוץ מזה את איזור העבודה הלקוחות לא יראו אלא רק את איזור הכניסה. אלון

ALEF111

New member
אשמח לעוד רעיונות ../images/Emo13.gif

אשמח לעוד רעיונות
אלון

lank

New member
../images/Emo68.gifמראה נקי למכבסה

אימצתי את הצהוב , עם התכלת. אפשר לצבוע את כל הקירות בצהוב ולצייר בלונים ( כמו בלוני סבון ) בצבע תכלת בהיר עם לבן. משדר מראה נקי!!!

ALEF111

New member
עם צביעת קירות אני מסתדר לא רע אבל

איך מציירים בלונים או בועות סבון (ד"א כך אנו קוראים למקום). אלון

lank

New member
../images/Emo68.gifבועות סבון

נפלא , אז קלעתי לבועה??? לצייר בועות - לוקחים צלחות עגולות במידות שונות, הופכים ומצמידים אותן לקיר. מציירים בעיפרון חלש את הקונטור החיצוני של הצלחת. אח"כ בעזרת מברשת צרה צובעים את הבועות בגוון תכלת או ירקרק. מוסיפים בתוך העיגול פס בצורת סהר בצבע לבן או שמנת , בכדי לייצור אשליה של נפח ואולי קצת גוון בהיר גם במרכז. וזהו!!! בהצלחה.

ALEF111

New member
תודה על ההסבר אבל -

אני קצת יקה ומברשת צרה זה לא הגדרה טובה בשבילי אז אני מבקש מידה בס"מ. אלון

למעלה