הילדים אצלי הם הנכס החשוב ביותר
זוהי אמירה שקשה לי לקבל. . האמירה שלך הפוסלת אפשרויות אחרות- מתוך תפיסת עולמך " אני חושבת שחשוב שתינוק יראה דמות מבוגרת קבועה.." ובמקביל פסילה של משפחותון מתוך היכרות (על סמך סיור) -ניראת לי לא הוגנת. ללא קשר לאיך גידלתי את ילדיי, (כל האופציות מטפלת, מעון מאורגן, משפחון) האופציה הטובה ביותר עבורי הייתה דווקא המשפחתון. משפחתונים בחלקם הגדול היום, חייבים לעבור רישוי ,בדיקות וכן הלאה. אגב, שאספר לך סיפורי "זוועה" על מטפלת שהיא דמות מבוגרת קבועה במשך היום? דווקא משפחתון הוא בעיניי היה האופציה היותר נעימה . 2 מטפלות, 6-8 ילדים, לא מתחלפות לאורך היממה והשנים ויש לעיתים כוח עזר נוסף (גם מטפלת יכולה להיות חולה וכו). המקום היה קומה של בית פרטי, חצר נהדרת וכו. יתכן שהורים אחרים היו פוסלים את אותו משפחתון למשל בגלל בעלי החיים שהסתובבו חופשי בבית ובחוץ. יתכן שאחרים היו פוסלים אותו בגלל שבנותיה המתבגרות של בעלת המשפחתון סייעו, שיחקו עם הילדים וכו אני חושבת שאת האהבה לבעלי חיים הילדים שלי קיבלו שם, את העובדה שהנערות היו "חלק" מתוך הגידול שלהם- (חוץ מזה שתמיד הייתה להם בייבי סיטר מוכרת) המשפחתון היה עבורם "כמו משפחה". היות ובילו שם שעות רבות ביממה -היה לי מאד חשוב שיהיה להם טוב שם. והיה להם למיטב ידיעתי. אז דוגמאות אישיות יש מכל הסוגים. מה שמתאים לאחד , לא מתאים לאחר.