שלום- מבקש עזרה

nirdo1

New member
שלום- מבקש עזרה

לפני כחודש הייתי בראיון עבודה. יצאתי בהרגשה טובה אולם דברים לא התקדמו כמתוכנן-יתכן בגלל החג השינויים שם התעכבו ולכן אני מעונין לדעת מה - 5 חרבות הפוטנציאל- מלכת המטבעות שאתקבל לעבודה x - 6 גביעים בחודש הקרוב- אביר המטבעות סיכום-4 גביעים מה דעתכם? תודה

blackcat2

New member
הי ניר../images/Emo13.gif

לטעמי למקום העבודה הנוכחי יש מספר אופציות למשרה המדוברת (4 גביעים) וגם מאבקים גדולים בעניינו (5 חרבות), יכול להיות שגם בין הקובעים. החיפוש ובחינת האדם המתאים ביותר לתפקיד תיעשה כפי הנראה גם בחודש הקרוב. (נער המטבעות)ולטעמי לא נראית הכרעה בענין בחודש הקרוב (מלכת המטבעות). באם למקום העבודה המדובר קשור חבר או איש משפחה מצידך מומלץ להיעזר בהם. (6 גביעים) אשמח לשמוע את דעתך. בי

nirdo1

New member
שלום לחתולה

באמת דברים מתעכבים ואולי יש התלבטות לגבי אינני יודע. בקשר לפרוטקציה אינני מכיר שם איש אך מוזר הדבר שבפרישה שעשיתי לפני שניגשתי לראיון גם פתחתי את הקלף הזה וחשבתי שאולי אני מכיר את המראינת מעברי אך התבדתי? האם לדעתך אני יכול לעשות פרישה נוספת שתתן לי יותר מידע. אני סובל בעבודתי ומחכה בקוצר רוח לתשובה ? תודה ניר

blackcat2

New member
הי../images/Emo141.gif

אינני בטוחה כי ההתלבטות היא רק בעניינך. ההתלבטות בעיני היא כוללת ויש לי תחושה כי הם לא מיצו את החיפוש. האם יהיה נורא אם תיצור קשר ותבדוק אם הם הגיעו להחלטה בעניין המשרה? יכול להיות שהם עצמם יגידו לך שהמשרה עדין לא תפוסה והם ממשיכים בחיפושים. אולי "תעורר" את זכרונם והם יבקשו להזמינך שוב. מה אתה אומר?

למעלה