שלום, מה זה תואר ראשון?

יובליק

New member
שלום, מה זה תואר ראשון?

אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית וכרגע אני לא עובד בתחום אבל עובד במשהו אחר. יש לי אפשרות ללמוד לתואר ראשון BA רגיל או BA בניהול במכללת הצפון שהבנתי שהיא שלוחה של האוניברסיטה הפתוחה. עכשיו מה זה בדיוק התואר הזה? מה בדיוק ייתן לי התואר הזה? הוא יאפשר לי למצוא עבודה אחרת בתחום? יש ביקוש לאנשים בעלי תואר ראשון? מה השימוש שלו?

יובליק

New member
הנה קישור להסבר המקצוע

בגדול מהנסיון שלי אני לא ממליץ למישהו ללמוד את זה, מי שרוצה לעבוד בעיתונים כגרפיקאי אני ממליץ יותר שיעשה קורס של חצי שנה או שנה וזהו. אפשר לעשות גם קורס של פלאש או בעיצוב ובניית אתרים. אם אתם בכל זאת רוצים תעודת הנדסאי בתחום הזה (שמשלב את כל מה שרשמתי למעלה) אז תיהיו מוכנים ללמוד גם דברים שלא ממש קשורים למקצוע כמו פיזיקה ואומנות ושיווק ועוד... (לימודי בוקר מלאים במשך כשנתיים, כ-20 אלף ש"ח) גם בטכניון מלמדים את המקצוע הזה. http://www.kinneret.ac.il/SiteFiles/1/201/10003.asp

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תקשורת אינטרקטיבית

לגולשים שלא גלשו אל האתר- תקשורת אינטרקטיבית היא החיבור בין וידאו, סאונד, תמונת סטילס, גרפיקה, אנימציה וטקסט, לבין היכולת ליצירת דיאלוג בין המשתמש למוצר. תוצרי החיבור הם: אתרי אינטרנט מסוגים שונים, מצגות מולטימדיה, תכניות הדרכה, עזרי לימוד, לומדות ומשחקי מחשב (מתוך האתר). מדובר בהתעסקות במדיות השונות ובשילוב ביניהם.

למעלה