שלום! מה נשמע?

snirk

New member
שלום! מה נשמע?

אחלה פורום אני חייב להגיד! אני מכור לסדרה וטוב שגיליתי את הפורום... יש לי שאלה תמיד הציקה לי ולא הכי עונים עליה בתוכנית עצמה: מה קרה ועבר על הזוכות של השנים שהיו? אשמח אם תוכלו לפרט קצת על כל אחת ואיפה היא היום, ואם יש תמונות - מה טוב! תודה רבה וברוך הבא לי!

Mp3 GiRl

New member
ברוך הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

הייתי שמחה לענות לך אבל.. אין לי מושג

randu

New member
ברוכה הבאה,אני רן.../images/Emo9.gif

בן 14 מנתניה. ויש פה עוד בניםלמקרה שחששת. (אהמ אהמ) בקשר למתמודדות-אני רק יודע שאדריאן דיגמנה מס' פעמיים לפליי בוי. (תקנו אותץי אם אני טועה) כמו ששמת לב-יואנה מופיעה הרבה בטלוייזיה,ובערוץ E מדי פעם. כידוע,היא מדגמנת לקרליין,חברת האיפור. אווה בטוח מצליחה,אבל אין לי פירוט. נאימה התכערה ברמות מפחידות,והיא נעשתה ממש זוועתית. (אמרתי לטיירה לבחור בקיילן,בעיה שלה שהיא לא הקשיבה..) ונאימה משחקת כנראה באיזו סדרה שדיברנו עלייה כמה שרשורים מתחת.('ורוניקה מארס' נראלי.) בקשר למנצחת של העונה החמישית-אין לי מושג..

L U Z I A

New member
נאימה הופיעה בהופעת אורח...../images/Emo15.gif

חייכה מקצה האוטובוס לרגע, ואחרי כמה דקות היא כבר מתה.

randu

New member
**הערה חשובה לעונים..

כשאתם רוצים לספר מה עם המנצחת של העונה החמישית (הזאת) אל תשכחו לשים ספויילר, או שתגידו 'המנצחת'..אבל שלא ייפלט לכם בטעות השם.
תודה.

mikmikonet

New member
לפעמים יש פרקים של "מה איתן היום"

בדר"כ זה בסוף הסדרה. היו כבר בכמה עונות כאלו פרקים
היו הרבה עונות ואני לא יודעת מה קרה עם כווולן, אני יודעת שליובי (עונה 4) בהריון
וששנדי (עונה 2) די-ג'יית
ועוד הרבה דברים. אתה יכול לחפש ב"you tube" האתר של הסרטונים, אולי יש שם את הפרקים האלו.
וברוך הבא! אני מיכל.

purple rain2

New member
שנדי חזרה לעבוד בוולמרט [הכלבו] ../images/Emo8.gif

אויש ליובי... לא סבלתי אותה...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ברוך הבא ואני אפרט בקצרה

אדריאן-היה לה תוכנית בטלויזיה,היא דיגמנה לכמה מגזינים,התחתנה,דיגמנה לפלייבוי יואנה-היה לה תוכנית אופנה,עשתה את המסע לחברת האיפור קרליין,דיגמנה למגזינים,עשתה מסלולים אווה-הצטלמה לקליפ,הצטלמה לסדרות טלויזיה,הצטלמה לסרט קולנוע,עשתה מסלולים,עשתה הרבה מגזינים-היא נחשבת לזוכה הכי מצליחה בטופ מודל נאימה-לפי מה שידוע לי רק מגזינים וורוניקה מארס פרק אחד יש המון בנות אחרות שלא ניצחו שעובדות המון שאנון היא אחת מהן שמתבלטת שהיא דוגמנית מדהימה עכשיו ועשתה המון המון המון יהיה הצטלמה לסרק 'רוקדים' עם אנטוניו בנדרס אן עושה המון המון דברים בתור דוגמנית ובקיצור,הרבה שיצאו משם ממש מצליחות

purple rain2

New member
יש לך תמונות של שאנון? מאיפה המידע?

ודווקא אווה מכולן...?
[אויש איזה מעצבן שהשרשור לא קופץ יותר... מקווה שתראה
]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני אחפש תמונות של שאנון

נראה לי שיש לי במחשב אני צריך לבדוק בין כל הבלגן כן,אווה הכי מצליחה. [אני לא מופתע כפרעליה ^^היא אחת הבחורות הכי יפות שיש.] תמיד מזכירים את זה בכל מקום.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אה ו..אני עוקב וכאלה

דרך כל מיני מקומות לא מוגדרים:p

למעלה