שלום-מה קורה עם הבגץ? תוך כמה זמן מתחילת דיון צריכה להגיע תשובה?
A a d e b i z i New member 9/11/09 #1 שלום-מה קורה עם הבגץ? תוך כמה זמן מתחילת דיון צריכה להגיע תשובה?
N noam4u New member 9/11/09 #2 תלוי בשופטים זה יכול להיות תוך יום ויכול להיות תוך חודש... אני מניח שבקרה הזה (שיש אנשים שלא יודעים אם לגשת לבחינה שוב), זה יהיה מהיר
תלוי בשופטים זה יכול להיות תוך יום ויכול להיות תוך חודש... אני מניח שבקרה הזה (שיש אנשים שלא יודעים אם לגשת לבחינה שוב), זה יהיה מהיר
ה האח הבכור New member 9/11/09 #3 סליחה שאני מתפרץ... אבל לא ניתן להבין על איזה נושא מדובר ? האם מדובר על נושא שינוי שיטת הבחינות של יועצי השקעות ? הכוונה לביטול שיטת הפטורים ? והפיכת מבחן מרכזי אחד שיכלול גם את החומר בכלכלה וסטיסטיקה וכיוב' ?
סליחה שאני מתפרץ... אבל לא ניתן להבין על איזה נושא מדובר ? האם מדובר על נושא שינוי שיטת הבחינות של יועצי השקעות ? הכוונה לביטול שיטת הפטורים ? והפיכת מבחן מרכזי אחד שיכלול גם את החומר בכלכלה וסטיסטיקה וכיוב' ?
N noam4u New member 9/11/09 #5 בגץ על הבחינה הקודמת בבחינה הקודמת היו שתי שאלות בעייתיות. מכיוון שהרשות דחתה את כל הערעורים בנושא ויש חוות דעת ממומחים כי השאלות בעייתיות, פנו לבגץ
בגץ על הבחינה הקודמת בבחינה הקודמת היו שתי שאלות בעייתיות. מכיוון שהרשות דחתה את כל הערעורים בנושא ויש חוות דעת ממומחים כי השאלות בעייתיות, פנו לבגץ
A a d e b i z i New member 9/11/09 #4 תכל'ס אני עומד על 55 אבל למדתי למועד הקרוב. וגם שילמתי. אז סך הכול מקווה שיקבלו איזו שאלה אחת ואז לא אצטרך לעבור את הבחינה שוב וכספי יוחזר
תכל'ס אני עומד על 55 אבל למדתי למועד הקרוב. וגם שילמתי. אז סך הכול מקווה שיקבלו איזו שאלה אחת ואז לא אצטרך לעבור את הבחינה שוב וכספי יוחזר