שלום מה קורה?

שלום מה קורה?

הרבה זמן לא הייתי כאן... אז מה קורה תספרו לי ... איך הלימודים, עבודה??? שמעתם על דוד מופז בין לנטליה אורייו מה אתם חושבים על זה שטיות או עשה משהו לא בסדר לקהל.. לדעתי זה שום דבר , רק דוד מופז צחק ואמר לפני השידור דיבר עם נטליה ...

raz2002

New member
נכון זה שום דבר הייתי שם!!

אני מכיר את דודו!!הוא איש טוב שעזר להרבה אנשים!!ויעזור להרבה אנשים ביום שלישי הקרוב!!(מחר יום חמיש יש התרמה גדולה בערוץ 22 ודודו יהיה שם) בשנה העבר. היה זקנה בת בערך 80 הייתה עם דודו הרבה פרקים! הוא והזקנה שחקו כבעלי-זוג. ודודו נשק אותה,חיבק אותה.ולכולם לא היה אכפת,כי דעו שדודו שחק את עצמו.וזה בצחוק!!אבל באמת דודו אוהב אותה.~~אבל עכשיו אחרי שמה דודו עשה לנטליה.אז כולם כועסים!! מה אכפת לכם מה מרגישה נטליה??נטליה אמרה שהכול היה סבבה והיה כייף אצל דודו.אז צריך להאמין לה!!!! ,לא??

אוף זה ממש שטויות

אני לא מבינה למה עושים מזה ביג דיל... דודו סתם צחק אני בטוחה שלא היו לו כוונות רעות... אגב לעידו... שמו דודו טופז והבחורה היא נטליה אורירו... חחח... הצחקת אותי... המדינה שלנו ממש משועממת כי כלום לא קורה פה חוץ מפיגועים אז כול פעם שמשהו טיפשי קורה כולם מתחילים לדבר כי אין להם דברים יותר טובים לעשות...

מה שקרה

זה שנטליה אורירו התארחה בתוכנית של דודו טופז. דודו אמר לה שלום נישק אותה ואחר כך נשך את הכתף שלה.

de School

New member
אם הם תיאמו את זה קודם אז אחלה

אבל אם זו הייתה "הפתעה" אז זה מזעזע...

למעלה