שלום! מה שלומכם? מזמן לא התראנו...

צוקה

New member
שלום! מה שלומכם? מזמן לא התראנו...

כן, היו לי המון סידורים, החתונה היא ביום רביעי הבא, אימללללללה
תשמעו, יש לנו הספק רציני: ביום שישי נפגשנו עם הדי.גיי בועז שמואל וסגרנו איתו על מהלך הערב, ואתמול נפגשנו עם זום 18 הצלמים וגם הכל סגור, חוצמיזה אתמול הייתה לי מדידה רביעית
ובנות - זה עוד לא הסוף... יש לי מדידה חמישית ביום רביעי ומדידה נוספת ואחרונה בשבוע הבא. והזמנתי מלון לשני הלילות לערב החתונה וליום למחרת - למלון דן פנורמה בת"א. יש להם מבצע של לילה שני ב- 50% הנחה. ממש משתלם - וזה אחלה מלון. מה אומר ומה אגיד? הזמן אץ רץ לו ואוטוטו...

רחלי1

New member
הלו, צוקה!!! ברוך שובך!!! ../images/Emo23.gif

מזל טוב על המלון והסידורים האחרונים!!!

צוקה

New member
תודה מתוקה ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

יש לי כ"כ הרבה סידורים, שאת לא מאמינה... בכלל, כל השבוע חברות שלי מתלחששות לגבי מסיבת הרווקות שלי, שמתקיימת ביום חמישי הקרוב, אני יודעת שיהיה מרצה מ"ארוס" והן כנראה מארגנות משהו נוסף, יש לי יותר מידי רמזים לכך, ואני ממש נהנית מכל תשומת הלב הזו. מה איתך? אז מי הולך איתך היום למדידה? Sorry שאני לא יכולה לבוא איתך, הייתי מצטרפת אבל יש לי כמה סידורים. אני בטוחה שהשמלה תצא מקסים ואת תתרגשי נורא, יוווווו זה כזה כייף! אתמול הייתי במדידה והשמלה יוצאת מדהים! מאחלת לך את כל האושר בעולם!
צ´וקה

רחלי1

New member
תודה, חמודונת!

אולי אמא שלי תצליח להגיח למדידה...עוד לא ברור... אני מתרגשת בשבילך!!! איזה כייף שכל כך הרבה אנשים זוממים להפתיע ולרגש אותך!!! את כל כך תהני....

למעלה