שלום- מה שלומכם?

Lורליי

New member
שלום- מה שלומכם?

המון זמן לא הייתי- נראה כמו נצח... דפדפתי קצת אחרונית-היה מדהים וכייף, טוב לחזור :). אם אפשר אז חוץ.. יש לי בקשה טנטונת אני מחפשת רעיון למתנה מקורית לחברה. אנחנו נפגשות לעיתים רחוקות (לצערי) ובכל פעם שאנו נפגשות אני מביאה לה משהו שהכנתי במוי ידי, פעם שעון, פעם סיכות, קופסא כל מיני (בעבר העליתי תמונות מאלה לכאן) אני אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות. שלכם לור

av_i_va

New member
מעץ ?

את עובדת מאוד יפה ומדוייק ולדעתי למיתלה מאוד מאים משהו מינימליסטי. את יכולה להיכנס לכל נגריה ולבקש שארית. זו לא חייבת להיות צורה סימטרית, להפך. צביעה וקישוט אינם מהוים בעיה עבורך. קני פירזול מיוחד והנה לך מיתלה מקורי. (רק שלא יבקשו עוד אחד כזה)
שבוע טוב

-me-

New member
אין לי הצעה אבל...

יש לי שאלה... הסתכלתי ביצירות שלך בגלריה, ואני חייבת לציין שממש אהבתי. רק רציתי לדעת, ממה הכנת את הפרחים? זה פימו?

popo11

New member
אולי תעברי לחומר אחר

למען האתגר - נרות, בקבוקים כמו שמישמושית מציעה. יכול להיות לך כיף !

Lורליי

New member
תודה על כל ההצעות

אין לי בעיה עם חומרים אחרים, בסבבה. לא בא לי על מתלה- בשביל חברה שלי, באמת בא לי להכין כמה כאלה לחג וכנראה שאכין..... נרות... לא בא, לי נדוש מידי. מה זה הבקבוקים? ראיתי תוך כדי שיטוט כאן משהו כזה אבל לא ממש היה ברור לי. יש תמונות איפה שהו? אשמח לעוד רעיונות אם יש לכם :) ול-ME כן זה פימו (אם אם מתכוונת לפרחים) היצירות בגלריה עשויות,בעיקר, מפימו וחרוזים.

popo11

New member
עוד רעיון

דובר כאן על לוח שעם. את יכולה לקנות אחד ולעטר אותו עם עיטורי הפימו שאת מכינה. אני מתכננת לעשות משהו בעקרון הזה לאחותי כשתתחיל את לימודי התואר הראשון שלה. אין אדם שלא צריך לוח שעם (אם אין לו
).

ועוד רעיונות

1. מראה שאת המסגרת את עשית או בעץ צבוע או בשיטת העיתונים. 2. תמונה על קנבס מיוחדת עם פוסטר וחלק מצוייר ביד. 3. חמסה עתיקה בסיגנון "מיכל נגרין". 4. מובייל מדאס. 4. צמיד לרגל + צמיד תואם ליד מחרוזים מיוחדים. 5. שרשרת עם תליון יפה שחלקו חרוזים וחלקו דאס. זהו בינתיים. מקווה שעזרתי. סאני.

Lורליי

New member
אני מקווה שלא תחשבו אותי לחצופה אבל

.... עדיין לא מצאתי רעיון :( הרעיונות שהוצעו לי (ותודה לכל המציעים) כבר יושמו בעבר... וחוץ מזה אנ´לא יודעת לצייר...

psa

New member
גם אצלי והרעיון יפה מאוד

האם זאת השחלת חרוזים בחוט מתכת וליפוף? אשמח לדעת איך זה נעשה.בבקשה, תודה

Lורליי

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

קודם כל הכנתי את השרשרת ע"י תפירת חרוזים (על חוט ניילון) ואח"כ הדבקתי. למעלה הדבקתי חרוזים בודדים. גם הפקק קיבל טיפול דומה, הדבקה של שרשרת קצרה וחרוזים בודדים. אם את זקוקה להסבר נוסף (על התפירה אימרי ואנסה... זה יהיה דיי קשה וירטואלית- אבל אנסה.) הנה השרשרת לפני ההדבקה. לור

psa

New member
Lורליי, תודה על ההסבר - שאלה בבקשה

לא הבנתי איך תפרת חרוזים על חוט ניילון. פשוטו כמשמעו??? ז"א כמו שתופרים כפתור לבד ,כמו שתופרים בד לבד? ההדבקה , אני מבינה נכון ,את שרשרת החרוזים ישר על העיפרון/עט???
תודה תודה

אני רוצה גם בבקשה ../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה יצא מקסים מאוד מאוד!!! בכלל התפירה של החרוזים מדהימה ואפשר לעשות שרשרת או צמיד בצורת השזירה הזו. אשמח לפרטים נוספים. אה. ואלה סתם חרוזים הכי קטנים שיש פשוטים, נכון?

Lורליי

New member
בבקשה

צירפתי תרשים אני מקווה שתבינו ממנו משהו. אם לא תאמרו לי ואנסה להסביר במילים. כן, את השרשרת הדבקתי ישירות (אני מציעה לעשות "דמה" בלי הדבק לראות איך זה מתחבר ויושב ואז לשים דבק) אני השתמשתי בדבק E6000 יש לו מרקם של סיליקון והחרוזים טובעים בתוכו. וכן, אפשר לעשות גם שרשרת וגם צמיד אני הכנתי קולר לחתולה שלי מצמיד כזה. חרוזים, לפי טעמך אפשר גדולים או קטנים, ואפשר גם חרוזים רגילים (לא עגולים) אבל אז ,לדעתי, זה פחות יפה (פחות אחיד). בהצלחה מכל ה-

Lורליי

New member
עוד

שרשרת נוספת שמכינים ע"י תפירת חרוזים (לא אני עשיתי אותה) את הסיכה אני הכנתי (אותה הטכניקה) ובנוסף דוגמאות נוספות בכמה גדלים. אגב... מישהי\ו יודעת אולי איך מכינים את הבובה שבקצה השרשרת? ו.... אם כבר יש לכם אולי עוד רעיונות בשבילי? לור

psa

New member
המון תודה . כל הכבוד על המאמץ .../images/Emo140.gif

למעלה