שלום, מוזמנים להיכנס ולקרוא

TOMASS The Best

New member
שלום, מוזמנים להיכנס ולקרוא

אני סובל כי אני חי במקום שאני לא רוצה לחיות בו אני סובל כי אני חי עם הורים שאני לא סובל אני סובל כי אני חי עם הורים מיושנים ומתוסכלים אני סובל כי אני חלק ממשפחה שאני לא רוצה להיות חלק ממנה אני סובל כי אני חי במקום שאני לא מרגיש בו בנוח אני סובל כי אני חי בחברה שאני לא רוצה להיות חלק ממנה אני סובל כי אין לי מישהו לדבר איתו על זה אני סובל כי אני מפחד מהעתיד השחור שמצפה לי במצב הזה אני סובל כי אני מבזבז את הזמן החד פעמי שלי אני סובל כי אין לי מקום שאליו אני יכול לברוח אבל הכי אני סובל שאין לי מישהו שיעזור לי פיזית, אז אולי וירטואלית...

swguy

New member
היי תומס../images/Emo13.gif

נשמע כאילו ממש לא פשוט כרגע עבורך להיות בבית ובמצב שאתה נמצא בו. זה יכול להיראות כמו אין מוצא, במיוחד שאתה אומר שאתה לא מרגיש שיש לך עם מי לדבר על זה, לפרוק קצת ואולי דרך השיחה לראות מה בכ"ז ניתן לשנות ולשפר. אני ממש שמח שאתה פונה לפורום, הוא לא פורום ייעוץ אבל יש פה כמה וכמה נשמות גדולות ואנשי מקצוע טובים. זה שאתה יכול לפנות לבקש לדבר עם מישהו זה אדיר ומראה על המון אומץ וכוח. צריך אומץ לבקש עזרה, כי מחנכים אותנו "להסתדר לבד" כאילו זה סימן לחוזק, כשזה ממש ממש לא. אם אתה יכול לומר אולי בן כמה אתה בערך ואיפה אתה גר אני יכול להשיג לך כתובות וטלפונים של מקומות שתוכל למצוא אנשים לדבר איתם ושיעזרו לך. אפ תרצה יש לי גם כתובות אינטרנט ומספרי טלפון של קווי ייעוץ שאפשר לדבר איתם מתי שרוצים באופן אנונימי. אם תוכל לספר קצת על עצמך זה מאוד יעזור לי ולשאר החברים בפורום לכוון אותך למקומות הנכונים. אז בבקשה תמשיך לדבר איתנו, אני בטוח שנמא פתרון שיתאים. ובכל מקרה אפילו רק בשביל ההרגשה שמצאת מישהו לדבר איתו זה המון ויותר טוב מכשלא מרגישים שיש עם מי לדבר. מחכה לשמוע ממך, גיא.

swguy

New member
אתה רוצה כתובות אינטרנט

ומספרי טלפון של קווי ייעוץ או שאני אחפש מקום בטבריה/בית שאן שאולי אפשר לבוא לדבר עם מישהו פיסית?

למעלה