שלום מופיע בכפר המוסיקה של קוקהקולה

שלום מופיע בכפר המוסיקה של קוקהקולה

קראתי ששלום מופיע בכפר המוסיקה בניצנים שיתחיל ב1 לאוגוסט ויסתיים ב15. הוא עולה עם מופע רוקיסטי טוב כמו פעם! אני מחכה לזה בקוצר רוח!

sandman14

New member
הוא מופיע ביום הראשון (1 באוגוסט)

עם תום מהיהודים אךך איזו התרגשות :)

N a V e

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה עם חבר

משה לוי מנגן בפסנתר שירים של היהודים...נראה לי שיהיה סתמי מאוד. בעע

GandB girl

New member
איך בדיוק נכנסים לשם?../images/Emo12.gif

לפי מה שאני זוכרת בשנה שעברה הכניסה לכפר המוזיקה הייתה מותנית בקניית סכום מסוייים של בקבוקי קולה לא?
ואיפה אפשר לדעת על זה עוד פרטים?
תודה!!!

Poogy In A Pita

New member
אם אני לא טועה

זה כרטיס תמורת 15 פקקים של קולה וזה הסדר: 1.8 שלום חנוך מארח את את אביב גפן ואת אורית שחף ותום פטרובר מהיהודים, מופע חימום- הדג נחש 2.8 משינה מארחים את דני סנדרסון. מופע חימום- מוקי. 4.8 אביב גפן עם עברי לידר. פותחים- שיגעצ וגלעד שגב 5.8 היהודים עם חימום מרגש במופע איחוד של זקני צפת כמופע פתיחה 8.8 ברי סחרוף עם אינפקטד מאשרום, מחממים- הג'ינג'יות 9.8 האיחוד של שב"ק ס', מארחים את פורטיס מאור כהן ופישי הגדול 10.8 סאבלימינאל והצל יחד עם רון שובל, מסיקה, חיילי הנקמה, רינת בר, סה לה וי, כלא 6 ומומי לוי. נשמע תענוג. 11.8 טיפקס והדורבנים מארחים את רוני, האחיות פיק, מאיה בוסקילה ושי גבסו. אחחח גדול, אני רצה... (ציניות, אחיי) 12.8 חמי רודנר מפיק מופע מיוחד שכולל את:ירמי קפלן,דנה ברגר,שי להב, שחר אבן צור,יהלי סובול, יוני בלוך, קורין אלאל,ערן צור, שרון מולדאבי ואסף שריג. איזבו(!) יהיו מופע פותח. 15.8 ערב הנעילה עם מופע הגמר של כוכב נולד.

N a V e

New member
זה רק אני או ש...

בכל אחד מהימים יש מגרעה משמעותית מאוד,לפחות אחת ? במופע של שלום-סולני היהודים? במשינה-מוקי מחמם? אביב גפן/עברי לידר - מגרעה בפני עצמה ? היהודים-מגרעה בפני עצמה? ברי סחרוף והג'ינג'יות - אינפקד משרום? איחוד של שבק"ס ? סאבלימינל וכל השיט? רוני וכאלה? כל מיני אומני "רוק ישראלי" שרובם ממש לא אטרקטיביים(מלבד רודנר,להב,ערן צור ואיזבו) כוכב נולד ? אם ניקח את כל ההופעות ביחד אז משינה נראית כהופעה הנורמלית ביותר.

למעלה