שלום, מותר להצטרף?

rolan

New member
מותר גם מותר ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
יופי שבאת... עכשיו כל שעלייך לעשות - לקרוא, לכתוב ולהיות... כל השאר יבוא מעצמו... ואם עדיין קשה ולא ברור, התכתבי איתנו במסרים, נעזור - ועוד איך נעזור. המשך יום נפלא

אז קצת עלי

גרושה שנתיים, שני ילדודס, אהבה מתוקה (לא גרים ביחד, זה בכל זאת יכל להכלל בהגדרת המשפחות המרוכבות נכון? ), קורסת לעיתים די תכופות מעול המטלות של עגלת החיים (תתכוננו לקיטורים), רוחות משתנות (פנימיות) נושבות בזירת הרומנטיקה בתהיות על השפעת שריטות הלב מהעבר על היכולת לחלום שוב על העתיד, ולסיום, לוקחת עם עצמי מחויית הפרוק הגדול את הידיעה הברורה שהחיים הם דינמיקה אחת גדולה ושום דבר כנראה לא באמת ישבור אותי יותר, גם אם לא יפסח העצב. נ.ב. לא יודעת איך משתמשים במסרים, יש מדריך?

*יערית

New member
ברוכה הבאה ענבר../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

מורכבות זה לא רק עיניין של תבנית חיים אלא גם מאוד קשורה לבתוכנו של מערכת היחסים
אז כמובן שגם אם לא היית מורכבת את מוזמנת לכתוב בשורותינו הבית הזה דיי פתוח לקהל הרחב.. מאוד אהבהתי את המשפט שלך שאמר: שהחיים הם דינמיקה אחת גדולה ושום דבר כנראה לא באמת ישבור אותי יותר כשיש לך את התובנה הזו....הכל פתוח לפנייך בלי עיקבות וחששות.. נשאר לי לאחל לך הצלחה רבה...מותר לבכות,לשמוח,לצחוק, הכל הכל חוץ מאי מתן כבוד לכותבים
לגבי המסרים : מתחת לכל הודעה יש את האפשרויות:תגובה,מסר ל...,שליחת מייל..הדפסה תבחרי במה שמתאים לך
ערב טוב לכולם

ענבר ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

בעמוד הפורום, היכן שנמצאות כל ההודעות של כולם, למעלה משמאל יש לך הודענה שאומרת "ענבר inbar, יש לך מסר אחד חדש" וכנראה שיש שם הודעה מהבהבת של אייקון של מעטפה. אם תקליקי שם, תמצאי הודעה של "תפוז אנשים" שמברכת אותך שבחרת להצטרף למערכת המסרים. אם את רוצה לכתוב מסר אישי למישהו. את צריכה לעמוד על הודעה כלשהי בעמוד הזה, לפתוח אותה ובתחתית כתוב לך "לשלוח מסר למחבר/ת" או "הוסף הודעה". וזהו. כך את שולחת לאותו אדם... אז זהו. לאט לאט, דרך ניסוי וטעייה תצליחי להבין את המערכת. אם תקבלי מסרים נוספים, תמיד תהבהב לך המעטפית בצד העמוד למעלה משמאל וכשתפתחי, תוכלי לקרוא. ולעניין המורכבות, שמחה שאת באה לשבת במחיצתנו. שתפי אותנו בסיפורך ותמכי באחרים מניסיונך. אנחנו כאן כדי להקשיב ולעזור. בהצלחה.

עלמה 3

New member
בוודאי שמותר , שבי עמנו , קראי../images/Emo140.gif

התרשמי ותחליטי... הנאים החדרים בענייך
הנאה המטבח ... בענייך..
יש לנו כאן אחלה מטבחון , מבשלים אחלה ארוחות וגם חומוס טוב...קפה ותה עם נענע.. ברוכה הבאה לצל קורתנו, אנחנו כאן מקשיבים ותמיד באים לעזר

ענבר ברוכה הבאה

אחרי זמן קצר את תלמדי אותנו ואנחנו אותך והכל יתבהר גם לי יש עוגה טעימה שיצאה ברגע זה מהתנור ,אז שבי ותחגגי על הקלוריות הוירטואליות ....

תודה לכולם ../images/Emo185.gif / ../images/Emo96.gif

ובלי עוגה כי אני מתחילה להתגעגע למצבי הפיזי בימים שהלב היה
אבל הגוף....אי הגוף :). תודה על הסברי המסרים האישיים, כולי תקווה שאכן אצליח אם וכאשר.

rolan

New member
יופי ענבר ../images/Emo45.gif

כבר למדת לעשות פרצופים
ואת זה...
קבלי ממני

למעלה