שלום מזה כבר שבוע שהבקשה שלי

yakir390

New member
שלום מזה כבר שבוע שהבקשה שלי

להצטרפות לקומונה נשלחה ..ועדיין לא הוחזרה לי תשובה.. בכל מקרה רציתי לבקש ממכם פורום יקר האם תוכלו ללת לי את ההדרכה של הסריגה במסרגה אחת.. תודה רבה לכם ויום טוב

שלום לך אני נתקלת בפעם הראשונה

ומבינה שאתה רוצה ללמוד . בסרגל למעלה יש לך הדרכה במסרגה אחת כנס לשם ותעזר מאיפה אתה בארץ ואז יהיה יותר קל אולי תוכל להעזר במישהי קרובה אליך בשמחה

שולחת מסר לשרון בעניין

אתה בהחלט צודק. רצוי להעביר את המאמרים מהקומונה לפורום.

בָלבָל

New member
שלום יקיר

למרות שאני לא בטוחה למה צריך דווקא את הקומונה (אולי בשביל הקישור שלמעלה שמפנה לקומונה, אין צורך בכך) למדתי בעזרת השיעורים שבקישור הבא, הם ממש ממש ממש טובים!!! תתחיל בשיעור מס' 1 חלק 1 כמובך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=1472&catId=11049 צריך להגיע שם לאמצע העמוד בערך כדי להגיע לקישורים הנכונים

yakir390

New member
תודה רבה לכולכם על היחס האדיב

הסתדרתי בעזרת בלבל ששלחה לי קישור שהיה דרוש לי... הייתי מציע שההדרכות יהיו גם בפורום וגם בקומונה..זה רק הצעה לשיפוטכם.. תודה ויום טוב

יקיר, אחרי ששגעתי את שרון

בעקבות מה שכתבת, קלטתי ותודה לבלבל שהשיעורים של שרון על מסרגה אחת מצויים גם בקישורים תחת הכותרת "לימוד סריגה לסוגיו". חבל שלא חיפשתי כמו שבלבל חיפשה וכך היתה נמנעת עבודה מיותרת משרון. אבל שרון, היא שרון, וברוח טובה פשוט העלתה את השיעורים מחדש. אמרתי מלכה??? כן אמרתי שרון כל הכבוד. ויקיר עכשיו לעבודה. מחכים לתוצאות מקסימות של הלימוד.

בָלבָל

New member
לשיעורים האלה קיבלתי קישור

לפני כמה ימים מHollyGolightly. אז התודה היא גם לה ובהחלט כל הכבוד על העלאה מחדש של השיעורים. מציעה להכינס אותם למאמרים של הפורום. השיעורים ממש מוצלחים
תודה רבה לשרון.

yakir390

New member
תודה רבהההה בא לחבק את כולכןן

שיצא לי משהו טוב אני יצלם ואשים בפורום... תודה לכם

למעלה