שאלת שאלה מורכבת ואשתדל לענות לך עליה (אל תשכחי שאנחנו מדברים על רוחניות - מיסטיקה - אמונה)
תינוקות נולדים עם "ירושות" מגלגולים קודמים בגיל מאוד צעיר אני רואים אותם מקלידים בפסנתר או פותרים תרגילים או חלילה מתחלים במחלות קשות.
אחרי השלב של התינוקות יש את שלב הילדות - כשהילד יכול לאכול לבד ועד גיל בת/בר מצוה - זה מצב שהנשמה שלו עדין תלויה במעשי ההורים בגלגול הזה. (ולכן בבר מצוה, בזמן העליה לתורה, האב מניח את ידו על ראש הבן ואמר: "ברוך שפתרנו מעונשו של זה". אחרי גיל בת/בר מצוה - הטוב והרע נרשם עלינו. אם חלילה קרה אסון לילד/ה לפני בת/בר מצוה אז זו היתה בחירה של הנשמה לבוא לכאן לזמן קצר לתיקון שלהם עצמם ולשיעור להורים שלהם.
מחלות לעתים מקבלים בגלל שפגענו באחר ולעתים זה בגלל שאנו צוברים תסכולים וכעסים בתוכנו (זה יכול להיות במיידי וזה יכול להתפרץ לאחר שנים) לדוגמא נעשו מחקרים על סרטן הערמונית וגילו כי לרוב הגברים הי תסכולים הקשורים לאביהם.
אני באופן עקרוני מאמינה כי לא טוב ולא נכון לחיות עם תחושה לא נעימה ועלינו לטפל בה במיידי וכי עלינו לישון כל לילה עם מצפון נקי. אם אדם לא מצליח להביא את עצמו למצב זה אז אפילו שיעזר בשיחות עם אח/חבר טוב / מרפא אלטרנטיבי (בפרחי בך גם אני יכולה לעזור לך) ועד פסיכולוג/פסיכיאטר - העיקר לא למשוך את זה כי אחרת, בהווה אנו נותנים לעבר להרוס לנו את העתיד!
שאת חולה לא יעזור לך דבר, לא רופאים לא מטפלים ובטח שלא מיסטיקנים למינהיהם. הפתרון נמצא אצלך. כל שאת צריכה לעשות זה לשנות את ההחלטה שאת אוחזת בה להחלטה שאינך חולה.