שלום, מזמן לא הייתי כאן, אז באתי...

שלום, מזמן לא הייתי כאן, אז באתי...

...עם סיפור שכתבתי, פיצוי או עינוי, מה דעתכם?...
============ "חלל טומאה" =========== חלל טומאה - יואל, לעזאזל, עדי נפטר, לא החזיק מעמד. מערכת ההחייאה לא מצאה תרופה. - כן ניר, לא ציפיתי שיחזיק מעמד, צריך למצוא לו מקום קבורה כאן. זה הנוהל, זוכר. לא מחזירים גופות שנפטרו מוירוס חיצון. - אין בעיה יואל, נבדוק איזה מקום נוח לנו ורחוק מעיינים "זרות". - כשאתה יוצא מה"רחפת" אל תשכח את ערכת הגאזים ואת "בובי", אני אקח את יואל על הגב עטוף ב"שק הריאקציה" הלבן, אעטוף אותו בחוץ כבר. שלושה ימים לפני השיחה הזו, "ריחפו" יואל, מפקד ה"רחפת", עדי "נווט הזמן" ואני, ניר "איש הקשר" של המסע. תפקידנו במסגרת "החברה לניתור הזמן" בע"מ שבת"א, היה למקם "גששי ביות" עבור משלחות המדע והטיול בעתיד. זאת עבודה די חדשנית אבל לצוות "יואל" המשימה לא ראשונה, היא. למעשה זאת משימתנו העשירית. הכל היה תקין בתחילת ה"ריחוף" כולל הנחיתה ב"ריבוע הזמן", עיגון הרחפת ל"יתד הזמן הקבוע" נעשה במיומנות, כך ש"רוחות הזמן" לא יסיטו אתה בזמן עבודתנו מחוץ לזמן שלנו. - יצחק, גש לצדי, עמוד לצד אביך אברהם, ראה נא, את מלאכי השרת והכרובים במעשי האלוהים שלהם. - אך אבי?!, האין אסור לעבדי אדוני לחזות באש ואורות הקודש?! - ששששששששש, יש בדעתי להבין את מעשיהם, קדושים המה. העם זקוק לחוקים. הולך העם בדרכי החורנים, הארמים, היבוסים, סוטים המה מחוקי האל. - אם טוב הדבר העיני אבי, טוב הדבר בעיני, אשר תלך אלך, אשר תעשה אעשה, אני יצחק בינך. - יש בי להסתתר מאחורי אבן בזלת גדולה זו שבצד עץ האלון, מקום לשנינו יהי שמה, בני יצחק, רוץ שמה חיש, אך אל שכח את הקולמוס וצבע האודם ועור הצבי קח בשקך, גם. יש לרשום מעשיהם של הכרובים. רצו שני העברים לעבר מקום המחסה והמסתור מעיני זרים ויביטו נוחכם קדימה, בצל העץ לא יראום. שמש הארבעים הייתה בגבם בדרכה לשקיעה, כך שגם קשה היה להבחין בהם הקטנים והשפופים עטויים בגדי עור וסנדלי רתמת האצבע. - ניר תזדרז, השמש שוקעת, אני רוצה לסיים את הכל לפני הלילה, להיכנס ל"רחפת" להמתין לאישור המראה ולעוף מכאן, העבודה נעשתה, וזאת הפעם הראשונה שאני מאבד איש צוות, רוצה לחזור מהר ככל האפשר. להתארגן וללכת לביתו של עדי, לנחם את דפנה אישתו, אתה תבוא? - בטח שאבוא!!! מה קרה לך? הרי בילינו כל כך הרבה זמן וסכנות ב"קופסא"? מה אני זר? - אז קדימה נחפור את הבור, זריז. היכן ה"בובי"? - הבאתי אותו יחד עם הגאזים, תכף אפעיל, יש לו מספיק טעינה. חפרנו את הבור תוך חצי שעה באדמה הקשה של רמת הגולן, שבבי הבזלת עפו לכול כיון, חמים ולוהטים ההתכה של הסלעים בלייזר הייתה מלאכה מלוכלכת, אבל אין ברירה, יש תקן, אסור בכל תכלית האיסור להשאיר סימנים של ביקור וגופות של נפטרי זיהום לא חוזרות אתנו לעולם ל"משם" ל"ביתנו". הזיהומים הם סכנה חריפה ביותר לעולמנו. בכל אופן, אחרי החפירה הכנו לוחות אבן ע"י הלייזר מהבזלת ודיפנו את חלל הקבר מצדדיו, מה שנישאר זה רק להכניס את עדי פנימה עטוף ב"שק הריאקציה" הלבן עם בלוני הגאז, להפעיל את הוסת, לכסות את הקבר שוב וזהו, הכל יעשה מעצמו. תוך שעה הגאזים יפרקו למולקולות את הרקמות המימיות של גוף האדם, למימן וחמצן שיתנדף לאוויר, הגאז השני יאכל את הרקמות הקשות והן תהפכנה לסידן וסיליקון כחלק מהאדמה. סוף סיפור. היה כלא היה. הכל בוצע עפ"י הנוהל, הגאזים שיתערבבו אחד בשני ייצרו תערובת חדשה שתאכל את כל האביזרים והציוד האחרים, כאילו שלא היינו כאן. התפללנו עפ"י נוהל הרבנות, שהיה שמור ברשותנו, בספר הנהלים תחת שם "קבורה עברית". הסרנו את כיסויי הראש, הלכנו אחרי הצדעה צבאית, זה למען ההרגשה הטובה, כי עדי היה לוחם כמונו בעברו הצבאי. "לוחמת זמן" הייתה עסק לא פשוט, רוב העובדים בחברה היו מהיחידה שלנו, כולל המנהלים הבכירים שהקימו אותה, היינו כמשפחה ועדי היה חלק ממנה, כל אחד מאתנו החזיק חבילת מנויות. בייי, עדי, נתגעגע, אמרנו בקול רם, נופפנו לשלום ונכנסנו ל"רחפת" להמתין לאישור תנועה, הוא הגיעה אחרי חצי, אחרי שוידענו שלא נישכח דבר, "ריחפנו" לזמננו. - יצחק, בני? הרשמת כל הראית? - כן, אבי. - הבה ניגש ניראה את מקום הקדוש שבו הכרובים הטמינו את גוף האדם המת. - פחד אחזני אבי, רגלי כברזל יצוק, מסמרוני רוחות רעות לאדמה, אבי היקר, אין ללכת יכול אני. הביט אברהם ביצחק בפחד, שמע רוח אלוהים יודעת את אשר בלבו לעשות. אבל הצורך להביא חוקים לעמו גבר עליו. וייקח את יצחק על גבו לסחוב שמה, לקבר הכרובים. ויראו עשן עולה השמיימה מהקבר ופחד אחז בהם. ויצעק אברהם: "הנשמה עולה לשמים!!!" הראית בני? ויעמדו שמה עד בוא אור הבוקר, אחוזי אימה ופחד ויראה מאשר ראו עיניהם. בבוקר בהיות העשן הלך, יפתח אברהם הקבר, ראות הפנים, חפץ. למען ילמדו בני ישראל הליכי קבורה כדרך המלאכים. ויראו אברהם ובנו, יצחק, את פנים הקבר, ריק היינו!!!??? וייבהלו המה שמה, מעשי נסים ראו ןייבוא בקרב האדמה איש מת ויעלם בבוקר היום למחרת. - הרשמת, בני יצחק? את אשר ראו עיננו אתמול היום? - רשמתי אבי, יאמר. - הבינות, בני יצחק, את אשר ראו עיננו? - לא, אבי. לא הבינותי - הבינותי אני, בני. המלאכים קברו את המת, אבל נתנו לנשמתו לצאת בדרך אל האלוהים השמיימה ואילו ה"טומאה" נשארה באדמה כלואה בחלל הזה שעשו הכרובים - רשום נא, בני יקר לי, ככה וככה צריך לקבור את העברים, עם "חלל טומאה", אבנים יש לשים סביב הדופן, יש לעטוף המת ביריעה לבנה, ולכסות בלוחות אבן כדי להחזיק בטומאה שלא תעלה השמיימה. וכך היה עד היום עצם היום הזה, קוברים היהודים את מתיהם בתכריכים לבנים עם חלל בקבר…
שבת שלום...

keos

New member
סיפור מדהים!../images/Emo6.gif

הכתיבה פשוט מדהימה אן לי מילים! יש עוד סיפורים?

מותר לנטפק?

סיפור מעניין. לא ממש כוס התה שלי, אבל נחמד למדי. תהייתי הראשונה במעלה נוגעת ל"רישום". כתיבה על עור בתקופת האבות באיזור הסהר הפורה? אתה בטוח? במצריים כבר השתמשו בפפירוס, האשורים חרטו על לוחות האבן, והדולפינים שרקו טרינרי. השאלה השנייה - ה"נשמה". לא ממש קראתי את התנ"ך, אז אני בטח לא מעודכן בכל החידושים שהיו בו בשנה האחרונה, אבל הנשמה שעולה לשמיים זה יהודי? חשבתי נוצרי, לתומי.

firefist

New member
סיפור מאד חביב

העלילה כתובה היטב. ואי-הדיוק בפרטים מעולם לא הפריע לי כאשר הוא נעשה למטרות עלילה.

hazgul

New member
אני מסכים

בקשר למרכאות. פשוט מאז שראיתי את אוסטין פווארס אני קורא כל מרכאות באיטיות... חוץ מזה, הסיפור לא רע, אבל לא הסגנון שאני אוהב. האזגול

ערב טוב ושבוע טוב לכולכם, ההסבר ../images/Emo13.gif

...אני מרגיש שחייב איזה הסבר קצר לכל מבקרי... גם הביקורת השלילית התקבלה בברכה, קל וחומר החיובית...תודה... למעשה האלילה התגבשה במוחי בזמן השהיה בג´אקוזי בקאנטרי קלאב... ???????????? היה דיון ביני לבין אדם "מאמין" לגבי כמה סוגיות, רובן לא קשורות לענין הסיפור, רק חשוב לציין שאחת מהן, הייתה על המקרה המוזר של משפחת כהנים שלא יכלה לטוס לחו"ל עקב "מעבר המטוס מעל בית העלמין של חולון...עקב הטומאה שעולה למעלה לאטמוספרה...טוב, כניראה שהדבר נבחן ונימדד על ידיהם בכלים המיוחדים של חקר המצוות... ואז הם קיבלו פתרון של הרב אליישיב, כמדומני, אחד מהחכמים שלהם, להתעטף בשקי מתים כדי לא להחשף לטומאה שעולה מבתי הקברות, כי הם ככוהנים רגישים לה מאוד...ויש לבצע שני קשרים מיוחדים בשקים, אז 25 נפשות של המשפחה המורחבת טסו עד הים בתוך שקי מתים... היות וקברתי כבר מספר אנשים בחיי וראיתי את מלאכת הקבורה זה מקרוב... רק נישאר לי לחבר את המילים לסיפור... לגבי ידיעותי המיקראיות וההיסטוריות, יסלחו לי עמיתי המכובדים, אשתפר להבא... בבירכת שבוע טוב
אז עלה במוחי לכתוב סיפור מד"ב שהוא מעין הסבר למעשה זה

CHOFA

New member
זה לא דומה קצת

בס"ד לתאוריה בספר מרכבות האלים???

מרכבות האלים של פון הניקאן...

...לא דנו במסע בזמן, אלא בביקור מהחלל החיצון בעולמנו...
נ.ב. כל כך הרבה שנים שלא קראתי שוב את ספריו הנ"ל, הזכרת לי נשכחות תודה...

גרומיט, אתה צודק, התבלבלתי...

...זה צריך להיות אריק פון דניקאן... מה זה "ה" במקום "ד" בין חברי פורום, זה כולה, טעות של שנת אור אחת... זניח... חהחהחהחחה חהח ח
נ.ב. שוב תודה...

ואצלנו ב"בן-גוריון" לא הורידו...

...נקודות סתם ככה... היה מסע ומתן על הציונים... תמיד ההיא עם הציצים הגדולים, זכתה ביותר...
נ.ב. גם כאן אנשים מכניסים סקס...לאן הגענו?...ואנא הולכים?...

למעלה