שלום מחברה חדשה בפורום

שלום מחברה חדשה בפורום ../images/Emo8.gif

נרשמתי לפורום כבר לפני כמה ימים, אבל עקב האירועים המרים לא ממש ידעתי מה להגיד. אז שלום לכולכם. אני מכירה כבר חלק מכם מקריאת הבלוגים שלכם, וממש נעים להיות פה
אני גרה בקנדה מזה שלש שנים, והגעתי לכאן כדי להיות עם האיש שפגשתי באינטרנט. הבלוג שלי חדש, בן שבוע היום. ההחלטה להתחיל אותו נבעה בעיקר מהרצון לאזן את הכמות המיסחרית של שנאת ישראליים ויהודים שרצה באינטרנט, ולאפשר לגויים להכיר את הצד שלנו... וכן, אני עדיין - ולתמיד - אהיה בצד שלנו, גם אם אני לא חיה בישראל. משום כך הבלוג כתוב באנגלית, למרות שאם הייתי יודעת לכתוב עיברית ברשת - הייתי מכניסה גם חלקים בעיברית. אז זהו לבינתיים. אתם מוזמנים לבקר ולהגיב http://reborn-by-design.com/weblog.htm לוריין

איה@

New member
היי לוריין - ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי לראות אותך כאן
ואני מקווה שנראה אותך הרבה. תענוג לקרוא את הבלוג שלך! ואני מכניסה אותו לעמוד הקישורים של הפורום. אנא עדכני אותנו בכל החדש אצלך. אפוא את נתקלת בבעיה בכתיבה בעברית? בטוח שנוכל למצוא פתרון. בהצלחה עם הבלוג החדש והחשוב שלך
איה.

תודה תודה תודה ../images/Emo13.gif

היי איה, והמון
... על הכל
אני משתמשת ב - Dreamweaver4 לבנות את הדפים שלי. אני חושבת שיש אופציה להשתמש בשפות אחרות מאנגלית, אבל עדיין לא יודעת איך לעשות את זה. יש עוד המון מה ללמוד

איה@

New member
עברית בדרים וויבר ../images/Emo26.gif

לוריין אני מצרפת לך שני קישורים עם תוכנות קטנות וחינמיות שיעזרו לך לכתוב בעברית בדריים. (גם אני עובדת עם דריים כך שאם יהיו לך שאלות - שאלי חופשי!) כדי לכתוב בעברית צריך לשנות את ההגדרות בפרופרטיס של העמוד עצמו וגם באדית פרופרטיס - בטייפ פונט. אם לא תסתדרי מחר אצלם לך צילום מסך. בהצלחה.
איה.

Toy story

New member
לוריין היקרה

עברית בדריימווב: להלן קישורים שיעזרו לך להתקין זאת: * בפורום בוני אתרים בתפוז - יש מידע רב על התקנת עברית בדרימווב. כמו כןיש בארכיון הפורום שאלות רבות בנושא זה. (תרשמי בפורום הנ"ל בחיפוש "עברית" או "דרימווב" ) * תוכנה לעברית בדרימווב: DreamHebrew בתוכנה יש הדרכה איך להתקים ומה לעשות.. שיהיה לך בהצלחה. ואם יש לך שאלות נוספות,נשמח לעזור. Toy story

מנסה להתקין

לאיה ו - Toy story תודה רבה על המידע. אני אנסה להתקין את התוספת היום או מחר ואספר לכם אם זה עובד

למעלה