שלום- מחפשת הכוונה לעבודה מתגמלת

שלום- מחפשת הכוונה לעבודה מתגמלת

כספית. אני בת 28 יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד. אני לא מעונינת לעסוק בתחום. אני חושבת להתקבל לתרפיה בתנועה, אבל מה שמדאיג אותי זה המשכורת העתידית. הדרישות שלי מהמקצוע. 1. הצטיינות 2.משכורת גבוהה 3. אתגר 4.גמישות לחופשות ארוכות. אני לקוית למידה ואיני יודעת איזה מקצוע יתאים לי. הבעיה בתחום התרפיה היא הכסף. התרונות שלי. אינטלגנטית, יצירתית, סבלנית, נאמנה, יחסי אנוש מצוינים. חסרונות: לא מאורגנת, כל מה שקשור לניירת =קטסטרופה, אנגלית חלשה, חוסר ביטחון ביכולותי. אשמח לשמוע על מקיצעות מתאימים או דרך איך להגיע אלהם.

הכוונה לעבודה מתגמלת

הי דולצ'ה וויטה, את כותבת שאת רוצה גם וגם וגם וגם..אבל בתוך כל הדברים החשובים לך יש דברים שיותר חשובים ויש שפחות חשובים. מה הכי חשוב לך? מה הדברים שבלעדיהם לא תוכלי? מה פחות חשוב? למדת חינוך מיוחד ואת לא רוצה לעסוק בתחום. כתבת שאת מתעניינת בריפוי בתנועה. את נמשכת למקצועות שירותיים- טיפוליים, עם אוכלוסיות שצריכות לקבל ממך סוג של עזרה/ הדרכה. אכן לפי דברייך, יש לך תכונות נפלאות שמתאימות לעבודה עם אנשים. מה יש בתחום הריפוי בתנועה שאין בחינוך המיוחד? כתבת שאת לקוית למידה אך אני מבינה שהצלחת להתמודד עם למודים אקדמיים. לקויות הלמידה והפיזור (שדרך אגב יכול לרמז גם על הפרעת קשב וריכוז) יקשה עליך להשתלב בעבודות אדמינסטרטיביות אך עם זאת הרבה אמד אנשים עם קשיים בקשב ובריכוז ועם לקויות למידה מצליחים למצוא עיסוק מתאים- עיסוק שמאפשר ניידות גיוון בעבודה, מולטי טסקינג וכו'.. לגבי ריפוי בתנועה- היום יותר ויותר מכירים בשיטות ריפוי מגוונות במערכת החינוך, בעבודה עם אנשים מוגבלים וכו'. בכל מקרה, זהו לא תחום שמתעשרים ממנו. סדר העדיפויות שלך בבחירת המקצוע יעזור לך להתמקד, לצמצם מקצועות ולבחור. כמובן שבכל בחירה יש רווח והפסד. בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

תודה על התשובה

דירגתי את החשיבות בערך. מאוד חשוב לי להצטיין במה שאני עושה, מאוד חשוב לי ביטחון כללי, ועבודה שאפשר להתפתח=מאתגרת. אני נמשכת לתרפיה בתנועה מסיבות שאולי לא נכונות, אני רוצה ללמוד על עצמי, להשתחרר, להיות מודעת, סוג של טיפול בעצמי. אני אוהבת ללמוד על אנשים ובתנועה עולים מרכיבים אישיותיים התנהגותיים שחלקם לא מודעיים, דבר שמענין אותי.

ריפוי בתנועה

הי דולצה וויטה, אני מבינה מדברייך שדרך עבודה עם הגוף את חשה שאת יכולה לקדם את עצמך, ללמוד על עצמך ולטפל בעצמך נראה לי שבשלב הזה של חייך יהיה לך נהדר להצטרף לקבוצה של טיפול בתנועה או לפנות למטפלת בתנועה למפגשים פרטיים במהלכם תוכלי להתנסות ולתת לעצמך מתנה נהדרת של טיפול בעצמך. עוד רעיון: יש שיטת טיפול דרך הגוף שנקראת אלבאום. זו שיטה נהדרת שעובדת מצויין עם בעיות קואורדינציה, לקויות למידה ועוד.. ניתן להשתלב בסניפים של המכללה או לעבוד באופן פרטי. בעבודות טיפוליות מסוגים שונים בד"כ השכר הוא סביר ולא מאד גבוה, אלא אם את עצמאית. ניתן למצוא עבודה חלקית כשכירה ולפתח את העיסוק כעצמאית בשלבים, תוך שמירת הבטחון הכלכלי הנדרש. בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

שמועות

New member
תרפיה במים

השבוע צפיתי באחייניתי שוחה בבריכה שעבדו בה 2 מדריכים. אני הוקסמתי. לדעתי כדאי לך לברר על הידרותרפיה - אם אני לא טועה יש מסלול לימוד כזה באורות. זה דבר שיכול להתאים לך - אין בו ניירת בכלל!!! ועובדים עם אנשים / ילדים, שזה דבר שאת טובה בו. שווה לנסות. בהצלחה!

למעלה