שלום מחפשת מוצר בארץ לקילוף רגליים כי אני לא קונה בחול אנסה

שלום מחפשת מוצר בארץ לקילוף רגליים כי אני לא קונה בחול אנסה

להסביר ניסיתי מוצר שנקרא בייבי פוט ומבטיח לקלף רגליים ושיהיו רגליים חלקות כמו תינוק קניתי פעמיים וזה לא בדיוק זול עשיתי בדיוק לפי ההוראות לשים את השקיות עם החומצות הצמחיות שעתיים על הרגל וכלום בקושי קילף. הם כתבו שיכול להיות שהקילוף יתגבר אחרי שבוע אבל גם אחרי כמה שבועות חוץ מטיפה עור שירד לא היה קילוף משמעותי כך שהמוצר לא הצדיק את עצמו.
מחפשת מוצר מהארץ שמישהו ניסה על אותו עיקרון של הבייבי פוט רק שיעבוד... ואשמח לקנות אבל אני צריכה המלצות מבעלי ניסיון כדי לדעת בודאות שזה עובד
תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אם הכוונה לקילוף עור קשה מהרגליים, למיטב ידיעתי חייבים לשייף

באופן כזה או אחר. יש מכשירי שיוף ופצירות ייעודיים לכף הרגל, אבנים נקבוביות... אם מדובר רק בפילינג עדין, יש קרמים עם גרגרים. אפשר כמובן גם ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לך טיפול מקצועי. יש גם טיפולי דגים שאמורים לאכול את העור היבש מהרגליים, אבל אין לי מושג עד כמה זה יעיל. בכל מקרה סתם למרוח קרם לא נשמע לי יעיל וגם לפי הדיווח שלך זה כנראה משהו עדין מדי. קרמים לכף הרגל נועדו להעשיר אותה בלחות, מורחים אותם אחרי שעושים את כל הטיפולים הנ"ל. אם את מחפשת קרמים מקצועיים לעור יבש במיוחד, יש סדרה ייעודית של ד"ר פישר, למשל.

תודה על התגובה בייביפוט זה לא קרם רגליים

זה גרביים שמפלסטיק שמכילות חומצות וצריך להשאר איתן שעתיים כדי שיגרמו לעור כף הרגל להתקלף

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע כמו רעיון מפוקפק... ואת בעצמך אומרת שהוא גם לא עבד

חומצה חזקה על הרגליים תגרום לכוויות בעור, חומצה חלשה לא עושה הרבה, ובכל מקרה לגרום לעור להתקלף בגלל חומצה זה רעיון די רע, כי את בעצם פוגעת בו... לא נראה לי שזה הכיוון לפתרון. כתבתי לך מה הפתרונות שאני מכירה, ואם יש בעיה מיוחדת ההמלצה שלי היא ללכת לרופא עור. אם זו רק בעיה אסתטית ולא בריאותית, קוסמטיקאית.

למעלה