שלום, מחפשת מתכון לעוגה הורסת

effyba

New member
עוגת קצף וקצפת. מעולה.......

מתכון: עוגת קצף וקצפת רכיבים: רכיבים: לבצק: חצי חבילה מרגינה 2 חלמונים 2 כפות גדושות סוכר כוס עד כוס וחצי קמח תופח לקצף: 4 חלבונים כוס ושליש סוכר לקצפת: 1 שמנת מתוקה 3 כפיות סוכר כפית נס קפה אופן הכנה: אופן הכנה: מכינים קצף קשה מאוד מהחלבונים והסוכר, מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה, שופכים את הקצף ומיישרים אותו. אופים בחום נמוך מאוד שעה או יותר עד שהקצף מתייבש. הופכים אותו על מגבת ומקלפים ממנו את נייר האפייה. לשים את חומרי הבצק, משטחים אותו דק מאוד בתבנית מרובעת שגודלה זהה לתבנית הקצף ואופים בחום גבוהה כ-10 דקות. מקציפים את חומרי הקצפת, מורחים אותה על בסיס הבצק לאחר שהתקרר ועליה מניחים את הקצף האפוי. אפשר לקשט בסירופ שוקולד, אך לפני ההגשה משום שהסירופ נהיה צמיגי במקרר. הערות: הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
עוגת קינמון ואפרסקים-זכתה כאן

להצלחה מרובה מתכון: עוגת קינמון ואפרסקים רכיבים: תבנית 28 2 כוסות קמח תופח 2 שמנת מתוקה 4 ביצים 1 קופסא אפרסקים משומרים 1 כוס סוכר 5 כפיות קינמון 30 גר' סוכר דמררה / חום אופן הכנה: 1. מערבבים את הקינמון והסוכר ומניחים בצד 2. את האפרסקים חותכים לקוביות ומניחים בצד 3. מערבבים בקערת מיקסר עם גיטרה את השמנת, ביצים וסוכר כארבע דקות. 4. מנפים את הקמח ומוסיפים למסה בהדרגה כדי שלא יווצרו גושים. 5. מוזגים חצי מכמות המסה על תבנית מרופדת או משומנת, מפזרים את האפרסקים בוזקים מחצית מהקינמון והסוכר. 6. את שאר המסה שופכים מעל ומפזרים את יתרת הסוכר והקינמון 7. אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 40 דק'. לרפד בנייר אפייה בקרקעית העוגה אם משתמשים בתבנית לא קפיצית אפשר להחליף בפרי אחר, או להשתמש בפרי טרי הערות: המקור של ערן שורצברד - בישולים האילתור שלי מקור המתכון: נרשם ע"י ווין תו הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה