שלום, מחפשת תפילת הדרך למטפל

shoca

New member
שלום, מחפשת תפילת הדרך למטפל

או משהו כזה, תפילה למטפל או איזשהו קטע שנכון לתת למישהו שבתחילת דרכו הטיפולית ובכלל לאנשי טיפול. תודה רבה וערב טוב!

יש את תפילת הרופא של הרמב"ם

תפילת הרופא א-ל עליון קודם שאני מתחיל בעבודתי הקדושה לרפא את יצירי כפיך אני מפיל תחינתי לפני כסא כבודך שתתן לי אומץ רוח ומרץ רב לעשות את עבודתי באמונה, והשאיפה לצבור הון או שם טוב לא תעוור את עיני מראות נכוחה. תזכני להביט על כל סובל הבא לשאל בעצתי כעל אדם בלי הבדל בין עשיר ועני, ידיד ושונא איש טוב ורע, את האדם בצר לו הראני רק את האדם. אם רופאים נבונים ממני רוצים ללמדני בינה תן לי רצון ללמוד מהם כי תורת הרפואה אין ערוך לה, אך אם כסילים יבזוני אחלי! רק האמת תהיה נר לרגלי כי כל ויתור במקצועי יכול להביא כליון ומחלה ליציר כפיך אנא ה´ רחום וחנון חזקני ואמצני בגופי ובנפשי ורוח שלום תטע בקרבי. הרמב"ם

פודה

New member
מצאתי מצאתי !!!

קרדיט למנחה של טיפול קבוצתי שנה אחרונה - שרה חזן, שגם עיבדה לעברית, ובטוח לא תתנגד על פרסום זה, זה מתאים למי שבתחילת הדרך הטיפולית אבל למעשה מציג משהו על מהות עבודתנו.... אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים קצרים מאת: פטרישה נלסון תרגמה ועיבדה לעברית: שרה חזן 1. הלכתי במורד הרחוב יש בור עמוק בדרך נפלתי לתוכו, אני אובדת אני חסרת אונים זאת לא אשמתי. 2. הלכתי במורד אותו רחוב יש בור עמוק בדרך אני מעמידה פנים שהוא איננו, נפלתי לתוכו שוב אני לא מאמינה שאני באותו מקום אבל אין זו אשמתי. זה עדיין לוקח המון זמן לצאת ממנו. 3. הלכתי במורד אותו רחוב יש בור עמוק בדרך אני רואה אותו שם. אני עדיין נופלת...זה הרגל...אבל עיני פקוחות אני יודעת איפה אני. זו אשמתי. אני יוצאת בזריזות. 4. הלכתי במורד אותו רחוב ישש בור עמוק בדרך. עקפתי אותו. 5. אני הולכת במורד רחוב אחר.

למעלה