קצוץ זה הבסיס למילוי והדומיננתי בטעם,ותנו לי הצעה מעניינת לתוספת הפיסטוק ולטעם מנצח. בבקשה רק לא פירות יבשים או אורז.כי זה הפך לכול חג ורציתי שינוי מעניין. תודה ואשמח לכול הצעה ושילוב חומרים
למה לא פיסטוק טרי ללא מלח אם לא שומרים כשרות אפשר פרוסות של גבינת עזים לדעתי פשוט ירק כמו תרד או מנגולד חלוט אפשר בהחלט עם פיסטוק טיפה חרדל מרוח לגלגל ביחד לנעוץ בקיסם אפשר לתת חריכה במחבת פסים מקבל גם פסים יפים ואח"כ לתנור עם טיפה יין אדום מתוק להשחמה סופית
אתה חייב מעט אורז שיחזיק את התערובת כך אני חושבת אבל אם תקלה את הפיסטוקים במחבת עם כול מיני עשבי תיבול ובצל ותבלינים נכונים לדעתי תקבל מילוי משגע חג שמח