שלום, מחפש מקום לרכישת לוח MDF ושגם יחתכו

OMERTLLF

New member
שלום, מחפש מקום לרכישת לוח MDF ושגם יחתכו

לי בהתאם לתוכנית שלי והכי טוב אם גם מדביקים פורניר. יש חיה כזו? תודה ושנה טובה.

milch

New member
היום הכל סגור../images/Emo197.gif../images/Emo234.gif../images/Emo8.gif

משעמם נורא. קיים MDF מצופה מראש בפורניר עם הדוגמא לאורך הלוח, אם תרצה מטעמי כדאיות חיתוך, ניתן להזמין עם הדבקה בניצב. פרט קצת מה "התוכנית", תקבל עוד עצה או שתיים אם תרצה. בנוסף, תמיד רצוי להוסיף את האזור בו מחפשים (מיועד לכל מי שקורא את ההודעה).

OMERTLLF

New member
מזל שראיתי את ההודעה כי בדיוק

נכנסתי כבר לאוטו...
אני רוצה לעשות שולחן כמו בקובץ המצורף. למען האמת אין שם יותר מידי מה לעשות... לוח MDF, מצופה בפורניר שבו אבחר. חיתוך צורה אבסטראקטית והפינות יהיו בזווית כלפי מטה. אני מאיזור המרכז. תודה

milch

New member
דברים כאלה עושים לבד

אני מניח שיהיה לך קשה למצוא נגריה/נגר עם סבלנות לבצע את החיתוך והליטוש ואולי גם הדבקת קנט. חובבים קונים לוח וחותכים עם ג'יגסאו עם שבלונה או בלי ומלטשים. יתכן וכוונתך להזמין את המוצר מוגמר? בכל אופן, בצפוני לא אוכל לעזור לך יותר מזה. חכה שהחבר'ה מן האיזור יחזרו "להכרה".

OMERTLLF

New member
אין לי בעיה לחתוך לבד אבל מדובר

בלוח עבה. אני לא מכיר מידות שMDF מגיע בהן אבל ג'יגסו לא יחתוך 2 צול (+/-) בצורה ישרה. המסורית בטוח תתעקם ותיצור זווית... לגבי הדבקת הפורניר, אין לי מכבש... האם מסובך לעשות לבד?

milch

New member
MDF

קודם כל ממליץ לך על לוח בעובי 17 או 19 מ"מ ולהדביק מלמטה סיגמנטים ליצירת עיבוי. להדביק פורניר התכוונתי על הקנטים מסביב באמצעות דבק מגע. על המשטח ניתן להדביק פורניר שנקרא "משולש" על היותו מיוצר מ-3 שכבות פורניר, גם כן עם דבק מגע ללא צורך במבבש.

milch

New member
עיוות MDF

לא זה וגם פחות מזה לא יתעוות. דרושים תנאים די קיצוניים שהלוח יתעוות, אתה בטח תעשה על זה גימור מגן ומומלץ על כל השטחים (גם מלמטה).

milch

New member
עיוות MDF

לא זה וגם פחות מזה לא יתעוות. דרושים תנאים די קיצוניים שהלוח יתעוות, אתה בטח תעשה על זה גימור מגן ומומלץ על כל השטחים (גם מלמטה).

למעלה