שלום!!-מיקרה חירום!

or1986

New member
שלום!!-מיקרה חירום!

השתחררתי ב-30.06.08 ושבוע לאחר מכן התחלתי לחפש עבודה.קיבלתי דחיות וזה ממש ממש ביאס אותי.אני רוב הזמן בבית,מובטל,בלי שאיפות ללימודים כבר,עם געגועים לצבא,מת לחזור-פשוט מת לחזור!,השאלה אם זה אפשרי,מאחר ובתפקידי הייתי עובד כללי,לא עברתי שום קורסים,ובעל פרופיל 45 נפשי-מה שגרם לשירותי להתקצר ולהשתחרר מוקדם מהצפוי.האם ישנה אפשרות לחזור??..מצד שני...אני לא יודע מה לעשות עם עצמי!..אני מתלבט אם להתחיל לעבוד במועדפת-תחנות דלק,סיעוד,בתי מלון וכ'ו,או פשוט לוותר על האזרחות ולחזור לצבא...והאם תחנות דלק עדיין נחשבות מועדפת!?.. מה לעשות:(??

...

בד"כ כאלה שחוזרים לצבא אחרי השחרור חוזרים בשביל קבע בתפקיד שהיו בו [או בתפקיד דומה/ באותו חיל]. אם השתחררת מוקדם [ולא משנה הסיבה] כנראה שזה לא תפקיד שיש בו קבע. אפשר גם להתנדב אבל אני לא יודעת מה הפרוצדורה. השאלה היא אם אתה באמת רוצה לחזור לצבא או שאתה פשוט מחפש מסגרת... אתה יכול לקבל יעוץ ביחידה להכוונת חיילים משוחררים, טלפונים וכתובות יש באתר שלהם. ותחנות דלק נחשב עדיין מועדפת. בהצלחה

or1986

New member
...

הייתי בתפקיד שאינו דורש קבע,אבל בכל זאת יש את הגעגועים האלו לחזור למסגרת הזו,גם כי אני מרגיש שאני לא אמצא את עצמי פה באזרחות,אני כבר קרוב לחצי שנה בבית!,בלי לדעת אם אני רוצה ללמוד או לא,מה אני רוצה ללמוד,היכן לעבוד-האם להתחיל מועדפת(בחיים לא עבדתי מעולם:()....

...

אז זה הזמן להתחיל. אני לא חושבת שלחזור לצבא זה מה שיעזור כי זה רק לדחות את הקץ, מתישהו תצטרך להתחיל לעבוד וללמוד. אם אתה עדיין רוצה לחזור כמו שאמרתי נראה לי שאפשר להתנדב, אין לי מושג מה הפרוצדורה. ושוב, כדאי לפנות ליחידה להכוונת חיילים משוחררים, הם נותנים יעוץ בקטעים האלה, לא סתם קוראים להם ככה...

Charo

New member
קודם כל

טוס למדור דרושים ותמצא עבודה מועדפת. אתה יכול להתחיל כאן. אתה מבזבז זמן ואני מנחש שגם כסף. ובקשר לשאלה, כן! תעשה מועדפת. חצי שנה עבודה ו8000 זורמים לך לכיס.

IdanisFun

New member
מה שאני הייתי עושה

זה מתחיל מועדפת, ועושה תכניות להמשך, אישית אני גם השתחררתי בערך בזמן הזה בשנה שעברה, עבדתי עד יוני ואז יצאתי למחנה קיץ שממנו המשכתי לטיול בדרום אמריקה. יש לי מלא סימפטיה לבלבול והרצון לחזור לצבא, וזה באמת קצת מרתיע בהתחלה, אבל כל מה שצריך לעשות זה לשבת ולשרטט תכנית, גם אם היא כללית לחלוטין, ולעבור שלב שלב.

עבודה מועדפת באילת

שלום, נשמח להציע לך עבודה באחד מבתי המלון באילת, בתחום המלצרות/ נקיון חדרים/ מטבח תוכל גם להרוויח כסף, גם לבלות בקרב אנשים בני גילך, וגם להרוויח את מענק עבודה מועדפת לאחר חצי שנה לפרטים נוספים אנא צור קשר במסר.

למעלה